HOROR U IGRAONICI: Ostavila ćerkicu (2), a kada se vratila dečak je zubima držao za grkljan, USTA SU MU BILA PUNA KRVI! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Sun

ZALEDILA SE OD STRAHA

HOROR U IGRAONICI: Ostavila ćerkicu (2), a kada se vratila dečak je zubima držao za grkljan, USTA SU MU BILA PUNA KRVI! (FOTO)

Planeta -

Beba je zaradila trajne ožiljke po licu i telu nakon što su je vršnjaci izujedali više od 15 puta, dok su bili u kavezu sa igračkama.

"Izgleda kao da su je napali psi, a ne deca", rekla je njena majka, Beki (33).

Samohrana majka šestoro dece povela je kobnog dana troje svojih mališana u igraonicu. Ostavila ih je u ograđenom delu i sela za sto nedaleko od kaveza. Gledala je u drugu ćerku, Auroru, kada je čula ženu kako viče "O Bože, čije je ovo dete?"

"Skinula je dečaka sa Vilou koji su je zubima držao za vrat", rekla je Beki.

Kada je pritrčala, njena ćerka je bila cela oblivena krvlju i u masnicama, nije disala, a dečak je stajao sa "velikim osmehom na licu, i punim ustima krvi", pišu tamošnji mediji.

Najverovatnije se radi o dvogodišnjem detetu, koji je u ugraonicu došao sa majkom. Osoblje lokala odmah je počelo da pruža prvu pomoć izgriženoj devojčici, a onda se pojavila i njegova majka koja je vikala "deca to rade, deca to rade".

foto: Printscreen/ Sun

U bolnici je primila vakcinu priotiv Hepatitisa B, a lekari su prebrojali ujede na njenom telu - imala je četiri na licu, dva na prstima, tri na leđima, više ugriza na glavi, jedan na uvetu, jedan na ramenu, jedan na zglobu i jedan na nozi.

Zbog teških povreda na licu moraće da ide na dalja lečenja.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Sun

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track