Najnovije vesti

CRNA MAGIJA MU DOŠLA GLAVE: Godinama je muž zlostavljao i mučio perverznim ritualima, a onda je došao dan OSVETE! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

krvavi seks

CRNA MAGIJA MU DOŠLA GLAVE: Godinama je muž zlostavljao i mučio perverznim ritualima, a onda je došao dan OSVETE! (VIDEO)

Planeta

Žena, kojoj se smučilo nasilno ponašanje njenog muža advokata, ubila ga je, pošto je zatražio da ga veže u perverznom ritualu crne magije.

Brazilka Klea Fernanda Maksimo da Silva priznala je da je pre mesec dana supruga inače italijanskog advokata Karla Čičelija u njihovom domu u Maseju.

 

Da Silva tvrdi da ju je Čičeli (48) "fizički zlostavljao" i da je bio "težak zavisnik od narkotika".

Ona je navela da je, posle jednog incidenta, odlučila da je dovoljno patila i kada je zatražio da ga veže, iskoristila je priliku da se osveti istom merom i ubila ga je, dok nije bio u stanju da se brani. Nakon toga je umotala njegov leš u plastičnu kesu i sakrila u sobu, a da bi priklila miris koristila je ugalj, parfem i tamjan.

 

Ali, posle mesec dana shvatila je da sve to nije dovoljno i da ne može da se reši nesnosnog smrada pa otišla u policiju da prizna šta je uradila.

"Ispričala nam je da je Čičeli upražnjavao rituale crne magije i odlučio da te večeri sprovede jedan od nih, zatraživši da ga veže – istakao je glavni istražitelj Rozimer Viera.

 

Italijanovo telo je pronađeno u stanju raspadanja i policija je saopštila da je čovek najverovatnije ubijen nožem. Telo je poslato na obdukciju u Institut za pravnu medicinu, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Policijski izvori otkrivaju da im je da Silva objasnila da je prethodnih 14 godina živela u Italiji i tamo upoznala Čičelija, pre nego što se sa njim vratila u domovinu Brazil.

 

Ona je izjavila na saslušanju da joj je pretio i ponekad fizički zlostavljao.- Ispričala je i da je bio težak zavisnik od narkotika. Po njenim rečima, prvog dana poznanstva joj je pokazao kutiju ispunjenu kokainom i krekom.

Silva je otkrila da je Čičeli praktikovao "rituale crne magije", koji su uključivali "hrapavu so" i da su se "ponekad samopovređivali". Osumnjičena se nalazi u pritvoru, a istraga je u toku.

 

Kurir.rs/Miror

Foto printscreen YT

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...