KRILA BEBU U GEPEKU 2 GODINE: Devojčica nađena neuhranjena, žedna i bolesna! Objašnjenje MAJKE će vas potpuno razbesneti! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / BFMTV

mehaničar nije mogao da veruje

KRILA BEBU U GEPEKU 2 GODINE: Devojčica nađena neuhranjena, žedna i bolesna! Objašnjenje MAJKE će vas potpuno razbesneti! (VIDEO)

Planeta -

Francuskinja Roza Marija Da Kruz danas se našla pred sudom nakon što je mehaničar otkrio da devojčica živi u gepeku majčinih kola.

Kruzova je krila da ćerka uopšte postoji, uskraćivala joj je hranu i vodu, zbog čega je protiv nje u gradu Tulu podignuta optužnica za nasilje nad maloletnim licem koje je izazvalo trajno ostećenje.

Kako je naveo neimenovani izvor iz suda u tom gradu, Kruzovoj preti do 20 godina zatvorske kazne, preneo je AP.

Dete je kad je pronađeno bilo staro dve godine. Mehaničar je u gepeku pronašao, golu, neuhranjenu i dehidriranu devojčicu.

U izveštaju se navodi da je majka krila trudnoću i rođenje deteta od supruga i troje druge dece i da je držala bebu u podrumu i u gepeku svojih kola.

Dete, koje sada ima sedam godina, ima posebnu negu i pažnju.

Kako je objasnila Isabel For-Roš, advokat centra za socijalni rad, malena Serena je sada "dobro, ako se tako može reći za njeno stanje".

"Devojčica hoda, voli da trči po prirodi, obožava da vozi bicikl... međutim, ne može da podnese da bude zaključana. Ali, kada joj se obratite, ne konstatuje vas. Ispušta neke zvuke ali ne može da priča" objasnila je ona.

Svojevremeno je majka izjavila da njen odnos prema ćerkici nije doživela kao zapstavljanje, a kamoli mučenje. Kako je rekla, bebu je držala u podrumu, u sobi u koju niko nije ulazio.

"Ustajala sam rano pre svih kako bih spremila flašicu. Nisam mogla da joj se posvetim kao ostaloj deci, ali trudila sam se da preživi. Uveče, kada bi svi legli u krevet, ja sam odlazila do nje i pevala joj, govorila joj da je volim i mazila je. Imale smo poseban odnos" rekla je tada Kruzova.

Kako je tada objasnila, sve je počelo 24. novembra 2011. godine kada je Roz donela na svet devojčicu u potpunoj tajnosti u svom domu.

"Bilo je 6 sati ujutru i svi su spavali. porodila sam se, sama presekla pupčanu vrpcu, uzela sam je u ruke i spustila. Nastavila sam sa svojom rutinom kao da se ništa nije dogodilo" obasnil aje ona i dodala da je za svoju trudnoću saznala tek kada je došlo vreme za porođaj. Kada se porodila, nije nikom rekla, kao ni sledećih nekoliko dana,a onda je jednostavno nastavila da živi u svojoj laži.

Kurir.rs

Foto: YouTube prtscr / BFMTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track