Najnovije vesti

UŽASNO! MAJKA DOJILA BEBU KAD JE MAJMUN UPAO U KUĆU: Zgrabio je novorođenče za vrat i odneo ga na krov, ali je već bilo kasno
Foto: Profimedia

jeziva smrt

UŽASNO! MAJKA DOJILA BEBU KAD JE MAJMUN UPAO U KUĆU: Zgrabio je novorođenče za vrat i odneo ga na krov, ali je već bilo kasno

Planeta

U indiji se u ponedeljak dogodila neobična tragedija kada je umrla tek rođena beba pošto ju je majmun oteo iz majčinog naručja.

Majka Neha dojila je sina Aruša, starog 12 dana, kada je životinja ušla u njenu kuću u predgrađu Agre.

Detetov otac Jogeš, vozač rikše, ispričao je da su pojurili za majmunom, koji je na kraju ostavio bebu na komšijskom krovu. Nažalost, dete je tada već bilo mrtvo.

"Glavni ulaz u kuću je bio otvoren, a žena je dojila našeg sina. Iznenada je upao majmun i zgrabio dete za vrat. Neha nije ni shvatila šta ju je snašlo, a majmun je već oteo našeg sina", kaže otac.

Kada je majmun najzad ispustio dete na krovu komšijske kuće, krvarilo je i srce mu je stalo. U bolnici su konstatovali smrt.

Par se venčao pre dve godine, a Aruš im je bio jedino dete. Njihove komšije kažu da je isti majmun 15 minuta ranije napao 14-godišnju devojčicu.

Mališan je zadobio teške povrede lobanje i vrata, a policija je saopštila da je u istom kraju pre oko dva meseca majmun napao drugu bebu, koja je preživela, ali je još u bolnici.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Profimedia/Ilustracija

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...