DEČAKA SA CEREBRALNOM PARALIZOM DRUGOVI NATERALI U NABUJALI POTOK: Tek tada je počelo pravo PONIŽENJE (VIDEO)
Foto: Screenshot

surovo

DEČAKA SA CEREBRALNOM PARALIZOM DRUGOVI NATERALI U NABUJALI POTOK: Tek tada je počelo pravo PONIŽENJE (VIDEO)

Planeta -

Grupa učenika iz Kanade primorala je dečaka sa cerebralnom paralizom da legne u potok, kako bi mogli da pređu vodu preko njega.

Na snimcima postavljenim na Fejsbuku vidi se kako 14-godišnji Bret Korbet leži na potoku kod Srednje škole “Glejs bej” u Novoj Škotskoj dok učenica gazi preko njegovih leđa kao preko mosta.

"Počelo je kao izazov. Ali onda je neko zapretio da će me gurnuti", rekao je Bret nakon incidenta. Njegova majka Teri rekla je da su njenom sinu zapretili će ga baciti u potok ako sam ne legne u njega. "Mislio je da nema izbora", dodala je Teri.

Ukupno je troje učenika prešlo preko leđa njenog sina u incidentu koji se odigrao 7. novembra, naveo je Njuzer. "Roditelji, omanuli ste s ovom generacijom", rekao je porodični prijatelj.

Na drugom snimku čuje se kako učenici psuju Breta, koga su naterali da se vrati u vodu kad je ustao. Neimenovani učenik rekao je da je grupa umešana u incident suspendovana na jedan dan iz škole, iako regionalna školska uprava to nije potvrdila, ističući da je istraga slučaja u toku. Neki učenici su se javno izvinili.

"Ovo je najgora odluka u mom životu", rekao je jedan dečak. "Trebala sam ti pomoći da ustaneš umesto da te obaram", rekla je jedna od devojčica koja se izvinila Bretu lično. Bret je rekao da mu je drago što se to dogodilo jer smatra da će njegova priča promeniti situaciju u okolini.

Kurir.rs/Newser

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track