Najnovije vesti

OTIŠLA U DRUGU ZEMLJU NA PLASTIČNU OPERACIJU JER JE JEFTINIJE, A ONDA JE SVE POŠLO PO ZLU: Htela da sredi nos, a sad joj je mozak mrtav (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook

PORODICA MOLI ZA POMOĆ

OTIŠLA U DRUGU ZEMLJU NA PLASTIČNU OPERACIJU JER JE JEFTINIJE, A ONDA JE SVE POŠLO PO ZLU: Htela da sredi nos, a sad joj je mozak mrtav (FOTO)

Planeta

Agentkinja za nekretnine iz Dalasa je trenutno u teškom zdravstvenom stanju zbog oštećenja mozga. Ona je na veštačkim plućima pošto je operacija nosa, koja joj je urađena u Meksiku, pošla po zlu.

Laura Avila (36) je zakazala estetsku operaciju nosa u Meksiku pošto su tamo troškovi znantno niži nego u SAD. Prosečna operacija ove vrste u SAD košta oko 7.500 dolara, a u Meksiku košta tek trećinu od navedene sume.

Avilin verenik, Enrike Kruz, otputovao je sa njom na operaciju i bio je pored nje kada je proces počeo.

Sve je krenulo po zlu još na početku, kada su ovoj ženi morali da daju anesteziju u kičmu. Anestezija joj je otišla u mozak, umesto kroz celo telo.

Onda je došlo i srčanog zastoja, pa su lekari morali da izazovu veštačku komu kako bi sprečili dalje oštećenje mozga. Njen verenik nije bio upoznat sa situacijom u potpunosti.

"Bio sam veoma zabrinut kada mi nisu dali da je vidim," rekao je on.

Lekari su mu prvo rekli da joj je opao krvni pritisak i da ne mogu da nastave sa operacijom.

Andži Avila, Laurina sestra je rekla da je njena sestra odlučila da se operiše u Meksiku jer su troškovi znantno niži.

Ona je radila kao agent za nekretnine, ali i kao pevačica i plesačica. Nesrećna devojka je četiri dana provela u Meksiku, a onda su je prebacili u bolnicu u SAD.

Prvobitno su je odbile čak tri bolnice u SAD, jer nije bila osigurana. Njena porodica je imala i probleme sa lekarima u Meksiku jer nisu mogli da plate račun za njeno lečenje.

Kada su konačno stigli do SAD, Laurin mozak je već bio mrtav. Njena sestra je rekla da je ovo strašna situacija i da ona nikada više neće biti ona stara.

Njen verenik je rekao da su zajedno proveli 10 godina i da će ona uvek imati posebno mesto u njegovom srcu.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...