OBDANIŠTE IZ PAKLA: Vaspitačice iz dosade terale decu da se tuku po ugledu na poznati film (VIDEO)
Foto: YT Screenshoot

jezivo

OBDANIŠTE IZ PAKLA: Vaspitačice iz dosade terale decu da se tuku po ugledu na poznati film (VIDEO)

Planeta -

Dve vaspitačice iz Misurija su optužene da su organizovale tuče dece u obdaništu gde su radile.

Mikejla Guliford (28) i Tena N. Dejli (22) optužene su zbog ugrožavanja zdravlja i bezbednosti dece. Njih dve su navodno podsticale decu da se međusobno tuku u, onome što je jedna od majki dece nazvala "borilačkim klubom", po uzoru na istoimeni film.

Uznemirujuć snimak dece koja se tuku u predškolskoj ustanovi u Sent Luisu objavljen je na internetu, a snimio ga je jedan dečak koji se nalazio u susednoj prostoriji, a koji je bio zabrinut za svog mlađeg brata jer je plakao zbog tuča.

Na snimku se vidi kako jedno dete udara drugo, dok vaspitačice gledaju. Jedna od njih je čak i skakala entuzijastično.

Prema rečima Mikejle Guliford, ona i koleginica su to organizovale jer je deci "bilo dosadno".

"Ponestalo nam je stvari koje smo mogli da radimo. To nije trajalo duže od tri-četiri minuta... Deca nisu povređena, ali priznajem da se radilo o lošoj proceni s moje strane", rekla je ona, prenosi Jahu njuz.

Nikol Mersil, jedna od majki dece tuži i predškolsku ustanovu. Ona je rekla da je frustrirana time što zvaničnici ustanove nisu reagovali kada im se ona požalila da je njen 4-godišnji sin nateran da učestvuje u tučama.

"Moj sin se veoma mnogo plašio. On nije shvatao zašto ga je tukao najbolji drug", rekla je Mersil, koja traži odštetu u vrednosti od 25.000 dolara. Obe vaspitačice su otpuštene nakon incidenta, a sada ih čeka i suđenje.

Kurir.rs/Fox4kc.com/Abc News

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja