HOROR! KRILA 6 UBIJENIH BEBA U ORMANU: Kad su ušli u magacin zatekli su jeziv prizor koji ih i dalje proganja! (VIDEO)
Foto: printscreen Tweet

osuđenja

HOROR! KRILA 6 UBIJENIH BEBA U ORMANU: Kad su ušli u magacin zatekli su jeziv prizor koji ih i dalje proganja! (VIDEO)

Planeta -

Andrea Gisbreht (43) iz Kanade proglašena je krivom za prikrivanje tela beba u ormanu jednog iznajmljenog magacina.Ona je osuđena na osam ipo godina zatvora.

Sudija Marej Tompson pročitao je presudu nakon nekoliko meseci suđenja.

Ova žena danas ima dvoje dece, a ostale trudnoće je krila od supruga. Rađala je u tajnosti i ubijala novorođenčad.

Slučaj je otkriven 2014. godine kada je fabrika u gradu Vinipegu izbacivala stvari iz magacina zbog neplaćenog zakupa. Tada su otkrili jeziv prizor i ostatke šest beba. Ljudi koji su otkrili leševe kažu da ih ta slika i danas proganja.

Petoro dečaka i devojčica su verojatno rođeni živi, međutim uzrok smrti nije mogao da se otkrije jer su leševi bili u vrlo lošem stanju pa ženu nisu mogli da optuže za ubistvo.

Peškiri, ćebenca i ostali predmeti koji su pronađeni pored leševa pokazuju da je majka rodila bebe u svojoj kući, a onda ih je kasnije odnela u magacin.

Bebe su bile u stanju poluraspadanja i istražitelji nisu mogli da utvrde da li su deca rođena živa. Jedan leš pronađen je u cementu, a jedan je bio prekriven belim prahom.

Tokom suđenja veštaci su ipak došli do zaključka da su deca rođena živa, da trudnoće nisu bile praćene od strane lekara, te da je ona svoju decu ubila.

Kurir.rs/CBC

Foto printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track