Najnovije vesti

DEJNA (25) JE IZAŠLA IZ LIFTA NE SLUTEĆI NIŠTA: Srpkinja ubijena u bolnici u Čikagu zbog svađe oko VERENIČKOG PRSTENA (FOTO)
Foto: AP

4 MRTVIH U PUCNJAVI U BOLNICI

DEJNA (25) JE IZAŠLA IZ LIFTA NE SLUTEĆI NIŠTA: Srpkinja ubijena u bolnici u Čikagu zbog svađe oko VERENIČKOG PRSTENA (FOTO)

Planeta

Tri osobe su preminule od rana zadobijenih u pucnjavi u čikaškoj bolnici "Mersi", a prema nezvaničnim informacijama, među ubijenima je 25-godišnja devojka srpskog porekla iz Čikaga Dejna Les.

Čikago tribjun je naveo, pozivajući se na očevice, da je policija pozvana u bolnicu nakon što se napadač sukobio sa svojom devojkom doktorkom Tamarom O'Nil, zbog raskida veridbe. On je nju više puta pogodio iz vatrenog oružja.

 

Napadač je potom nasumice otvorio vatru na hodniku bolnice usmrtivši farmaceutkinju koja je u tom trenutku izlazila iz lifta nesvesna drame koja se u tom trenutku događala oko nje i policajca na dužnosti koji mu se suprotstavio.

AP navodi da nije precizirano da li je napadač izvršio samoubistvo ili je ubijen.

 

Kako nezvanično saznaje RTS, među ubijenima je 25-godišnja devojka srpskog porekla iz Čikaga Dejna Les.

 

Ona je letos doktorirala farmaciju na poznatom Pjurdju univerzitetu u Indijani, koji je na oko dva sata južno od Čikaga.

Prijatelji Dejne Les na društvenim medijima objavljuju da je ona u julu dobila posao u bolnici i da je imala zakazano venčanje za početak juna sledeće godine.

Tokom studija volontirala je na SOS telefonu za žrtve silovanja i sprečavanje samoubistava.

 

Portparol gradonačelnika Čikaga Rama Emanuela objavio je da gradonačelnik i šef čikaške policije Edi Džonson prate razvoj situacije.

 

Kurir.rs/ RTS

Foto: AP i Printscreen/ Facebook

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...