KUPIO JE SKLADIŠTE ZA MALE PARE, A UNUTRA PRONAŠAO 7,5 MILIONA DOLARA! Taman je počeo da slavi, a onda se pojavio VLASNIK! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

neverovatna priča

KUPIO JE SKLADIŠTE ZA MALE PARE, A UNUTRA PRONAŠAO 7,5 MILIONA DOLARA! Taman je počeo da slavi, a onda se pojavio VLASNIK! (VIDEO)

Planeta -

Kada je jedan muškarac odlučio da kupi napušteno skladište za 500 dolara, nije mogao da pretpostavi da će postati bogatiji za 7,5 miliona dolara.

Nije poznato ko je imao toliko sreće u životu, ali priča o ovom neobičnom slučaju izašla je u javnost, zahvaljujući Denu Dotsonu, voditelju aukcije i emisije "Storage Wars", kojem je jedna starija žena prišla na humanitarnom događaju na kojem su se oboje našli.

"Jedna starija žena iz Azije koja je sedela sto dalje od mene gledala me je kao da želi nešto da mi kaže. Na kraju mi je prišla i rekla da njen muž radi s čovekom koji je kupio skladište od mene za 500 dolara. Prvi majstor kojeg su pozvali da im pomogne nije uspeo da otvori skladište, ali drugi jeste. U skladištu, koja su obično prazna, nalazilo se 7,5 miliona dolara", rekao je.

foto: Youtube/Printscreen

Ubrzo se javio advokat koji predstavlja originalne vlasnike skladišta, a koji je kupcu ponudio oko 600.000 da vrati novac. On je to odbio, pa je usledila druga ponuda. Valsnici su na kraju zadržali 1,2 miliona, a srećnom nalazaču je otišao ostatak.

Identitet originalnih vlasnika nije otkriven, kao ni zbog čega su toliku količinu novca držali na takvom mestu.

foto: Youtube/Printscreen

"Toliko miliona u skladištu ne možeš zaboraviti. Možda je neko drugi bio zadužen da brine o skladištu", rekao je Dotson u snimku, a njegova žena je dodala da je možda reč o osobi koja je otišla u zatvor.

Inače, za skladišta u SAD nalik na metalne kontejnere plaća se najam, a ako se ta obaveza ne ispuni, skladišta posle određenog vremena mogu biti prodata sa svim stvarima koja se u njima nalaze.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track