IMAO JE RAK, A ONDA SU ŽENA I NAJBOLJI PRIJATELJ REŠILI DA GA UBIJU: Preživeo je trovanje i pucanj u glavu, a posle svega je ŠOKIRAO PORUKOM (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

LJUBAV

IMAO JE RAK, A ONDA SU ŽENA I NAJBOLJI PRIJATELJ REŠILI DA GA UBIJU: Preživeo je trovanje i pucanj u glavu, a posle svega je ŠOKIRAO PORUKOM (VIDEO)

Planeta -

Teško bolestan muškarac, čiji su supruga i najbolji prijatelj hteli da ga ubiju, izjavio je da oprašta ženi! Rej Vederol (53) iz Kanterburija, preživeo je trovanje, upucavanje u lice i eksploziju grejača bazena, od koje je zadobio opekotine drugog stepena, piše BBC.

Njegova žena, njen ljubavnik i njegova ćerka osuđeni su na doživotne robije zbog zavere da počine ubistvo smrtno bolesnog čoveka. Supruga Hejli Vederol (32) je takođe planirala da ga usmrti pilulama za spavanje i insulinom. Ona će u zatvoru provesti minumum od 15 godina zatvora, pošto je na sudu proglašena krivom.

Njen ljubavnik Glen Polard (49) i njegova ćerka Heder (20) su takođe osuđeni po istoj tački optužnice. Prema rečima sudije Adel Vilijams, u pitanju je surovost najvećeg stepena, "hladna, proračunata surovost, od koje podilazi jeza".

"Kovali ste zaveru da ubijete čoveka jer ste verovali da vam stoji na putu", rekla je ona tokom suđenja. Tokom 2015. godine, lekari su rekli Reju Vederolu da boluje od terminalne faze kancera mozga i samo 18 meseci života. Tokom 2017. godine, rečeno mu je da je stabilno i da se njegovo stanje nije pogoršalo.

Dok se on borio za život, supruga Hejli se u međuvremenu "spanđala" sa njegovim najboljim prijateljem s kojim je planirala zajednički život. Pa su smislili seriju načina kako da ga "uklone". A Glen Polard, najbolji prijatelj, planirao je i da ga gurne sa zajedničkog broda tokom pecaroške ture.

Prošle godine, 29. novembra, Vederol je preživeo i pucanj u lice jer je metak pogodio njegovu desnu jagodičnu kost.

Kurir.rs/BBC

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track