ŽIRINOVSKI OTKRIVA! RAT JE  NEIZBEŽAN! Ukrajina aktivirala pakleni plan BARBAROSA 2 - NAPAD NA RUSIJU! Scenario isti kao za BOMBARDOVANJE SRBIJE! (VIDEO)
Foto: Profimedia, AP, Printscreen YouTube

lider LiberalA Rusije i poslanik u dumi

ŽIRINOVSKI OTKRIVA! RAT JE NEIZBEŽAN! Ukrajina aktivirala pakleni plan BARBAROSA 2 - NAPAD NA RUSIJU! Scenario isti kao za BOMBARDOVANJE SRBIJE! (VIDEO)

Planeta -

"Plan 'Barbarosa 2 - Napad na Rusiju" već je potpisan i ukrajinska armija je na to spremna", izjavio je lider Liberalno-demokratske partije Rusije i poslanik u Državnoj dumi, Vladimir Žirinovski, dodajući da se Ukrajina neće zaustaviti na provokaciji u Kerčkom moreuzu i da je cela vojno-politička scenografija ista kao ona uoči bombardovanja Srbije.

"Početak rata planirao se i 2016. i 2017. godine. Došla je 2018. godina. Počelo je. Uvedeno je ratno stanje (u Ukrajini) - sve po nalogu anglosaksonaca. Ponavljaju se scenarija da se izazivaju provokacije uoči rata. Bosna i Hercegovina 1992, Srbija 1999, Irak... Nisu znali gde da započnu. U Siriji smo mi zaveli red. Zato će glavni udar i biti na teritoriji Ukrajine. Neće tamo ratovati Amerikanci i Englezi", rekao je Žirinovski u emisiji uživo "Veče sa Vladimirom Solovjevim" na prvom kanalu državne televizije Россия 1.

Žirinovski kaže da pod plaštom ratnog stanja predsednik Ukrajine Petar Porošenko radi šta mu je volja: zabranjuje političke partije i mitinge, konfiskuje imovinu građana - faktički je započeo unutrašnju mobilizaciju. Sledeće je da Kijev zatvori granicu i zabrani svojim građanima da idu na rad u Rusiju.

foto: Reuters

Žirinovski: Julija Timošenko bi na izborima srušila Porošenka

"Ratno stanje dozvoljava pogrom političkih protivnika, zatvaranje neposlušnih medija. Kijevskom režimu, a ni zapadnim gospodarima Ukrajine, nisu potrebni izvori", objašnjava on dodajući da bi Julija Timošenko, liderka stranke "Batovščina" (Otadžina), imala velike šanse da na izborima sruši Porošenka.

Komentarišući izjavu ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Arsena Avakova da bi ukrajinsko-ruski rat bio gotov za tri dana, Žirinovski kaže da bi ruska armija razbila ukrajinsku u roku od 27 minuta, koliko je nekadašnjoj Crvenoj armiji trebalo da razbije Hitlerovu diviziju "Galičinu", koju su nacisti poslali da "oslobodi" Ukrajinu.

foto: Printscreen YouTube/Россия 1

Vladimir Žirinovski

"Kakva tri dana? Dvadeset sedam minuta - i ništo ne bi ostalo od te ukrajinske armije", kaže on. Lider liberala je izneo i zastrašujuće prognoze.

"Dva meseca ratnog stanja, koje su sada uvele ukrajinske vlasti, preći će u pravi rat. Oni ne žele nikakve izbore, oni hoće da po svaku cenu očiste Ukrajinu i izazovu rat... Ukrajinska armija se za to pripremala. Ona će ubrzo preći naše granice, a mi ćemo odgovoriti. A to je baš ono što žele. Posle toga, biće nam nametnute najstrašnije sankcije, a preti i nuklearni sukob. Najgore će biti 2019. Zato, znajte da vam je ovo poslednje novogodišnje slavije u miru. I čestitam vam poslednju mirnu Novu godinu", kazao je Žirinovski.

Kurir.rs/Topnews/Infox.ru

Foto: Printscreen YouTube/Россия 1

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track