ŠTA ĆE REĆI TATA DONALD?  Trampova ćerka ima novog dečka, a kad predsednik SAD čuje odakle je zet... (FOTO)
Foto: ProfimediA

UPOZNALI SE NA MIKONOSU

ŠTA ĆE REĆI TATA DONALD? Trampova ćerka ima novog dečka, a kad predsednik SAD čuje odakle je zet... (FOTO)

Planeta -

Najmlađa ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani Tramp (25), započela je novu ljubavnu vezu u tajnosti, pišu američki mediji.

Ona je navodno u vezi sa bogatim naslednikom Majklom Bulosom koji je odrastao u Nigeriji, a članovi njegove porodice su vlasnici konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, i građevinom.

"Tifani je Majkla koji poslednjih godina živi u Londonu, a vuče i libanske korene, upoznala na Mikonosu ovoga leta", rekao je izvor blizak ćerki predsednika SAD.

Par se prvi put javno pojavio početkom novembra na jednoj modnoj reviji u Njujorku, ali se tada se nije znalo da su u vezi.

Tramp je navodno prihvatio novog dečka svoje ćerke, i očigleno mu ne smeta što je odrastao u jednoj od afričkih zemalja, iako je početkom godine rekao kako su El Salvador, Haiti i još neke afričke zemlje "veliko sr.nje"...

foto: Ptofimedia

Naime, tada je upitao zašto uopšte dopuštaju da ljudi iz tih "usr.nih zemalja" dođu u Ameriku. Nakon toga oglasili su se i čelnici Nigerije koji su rekli kako je takva izjava uvredljiva i neprihvatljiva, pa su zatražili zvanično objašnjenje američke vlade.

Kurir.rs/ Isupdate.com

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track