DEVOJKA (17) REKLA DA IDE KOD DRUGARICE, PA NESTALA: Nekoliko dana kasnije, našli su njeno telo i otkrivena je strašna istina (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

organizovana velika potraga

DEVOJKA (17) REKLA DA IDE KOD DRUGARICE, PA NESTALA: Nekoliko dana kasnije, našli su njeno telo i otkrivena je strašna istina (VIDEO)

Planeta -

Devojka (17) iz Unkela, kod Bona, koja je nestala prošle nedelje, nađena je mrtva u smeštaju za izbeglice i beskućnike u Sankt Augustinu, oko devet kilometara od tog nemačkog grada.

Uhapšen je tinejdžer (19), a policija istražuje motiv ubistva.

Oni su osumnjičenom ušli u trag preko društvenih mreža i SMS-ova.

Mladić, poreklom iz Kenije, koji ima nemačko i kenijsko državljanstvo, živeo je u jednoj sobi u smeštaju za izbeglice i beskućnike, gde je čekao da mu dodele stan.

foto: Youtube/Printscreen

On i žrtva, čija nacionalnost nije objavljena, upoznali su se na društvenim mrežama i dogovorili su se da se nađu. Na osnovu prikupljenih informacija, policija je došla do smeštaja, gde je našla telo devojke.

Osumnjičeni je rekao policiji da je devojku zatekao mrtvu u sobi u kojoj stanuje.

Navodno, tinejdžerka je rekla roditeljima da ide kod drugarice, ali do nje nikada nije stigla. Policija je saopštila da se dva dana nakon odlaska javljala poznanicima, ali su roditelji ipak prijavili nestanak.

Organizovana je sveobuhvatna potraga za njom u kojoj je učestvovalo 150 policajaca, 120 vatrogasaca, kao i ekipe za spasavanje iz vode. Ronioci su pretražili obližnje jezero, a koristili su i dron sa infracrvenom kamerom i policijski helikopter.

Šetači su našli odeću i torbu nestale devojke u blizini jezera.

Kurir.rs/Bild.de Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja