MISLIO DA SU VEŠTICE PA IH UNAKAZIO: Muškarac brutalno pretukao baku (90) i unuku, staricu morali da ušivaju! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

užasno

MISLIO DA SU VEŠTICE PA IH UNAKAZIO: Muškarac brutalno pretukao baku (90) i unuku, staricu morali da ušivaju! (VIDEO)

Planeta -

Bezbednosna kamera u blizini jednog bankomata u australijskom gradu Pertu snimila je uznemirujući trenutak kako muškarac u punoj snazi napada baku (90) i njenu unuku.

Incident se dogodio kada je Karmen (90) podizala novac na bankomatu. U jednom trenutku približio joj se Troj Sargent (36), a unuka Džeki (29) je videla kada je stavio ruku na njen zadnji džep. Džeki je prišla baki i upitala je li joj muškarac ukrao novac.

Troj je tada snažno pesnicom udario devojku u glavu i udaljio se nekoliko metara. Međutim onda se zaleteo skočio i nogom udario Džeki u leđa, a pri padu je pala na baku. Starica je udarila glavom o beton i onesvestila se.

Doktori su rekli da je mogla da pogine, ali je srećom završila samo sa nekoliko šavova i modricama ispod očiju. Napadač je osuđen na 11 meseci zatvora, a na suđenju je rekao da je mislio da su baka i unuka veštice koje su ga začarale.

Rečeno je na suđenju i da Troj boluje od šizofrenije i da mu ovo nije jedini napad. Ranije je komšiju napao metalnom šipkom, a udario je i bolničara.

Kurir.rs/Metro

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track