SMRT PRELEPE MANEKENKE I DALJE POD VELOM TAJNE: Ivana se provodila sa jednim tajkunom, a onda je gola pala sa 20. sprata (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

MNOGA PITANJA OSTALA BEZ ODGOVORA

SMRT PRELEPE MANEKENKE I DALJE POD VELOM TAJNE: Ivana se provodila sa jednim tajkunom, a onda je gola pala sa 20. sprata (VIDEO)

Planeta -

Prošlo je godinu dana od smrti 18-godišnje holandske manekenke Ivane Smit, a brojna pitanja o toj kobnoj noći u Kuala Lumpuru još nisu dobila odgovor.

Policija tvrdi da je Ivana pala s 20. sprata ili je, kako glasi druga verzije priče, počinila samoubistvo.

Njeni roditelji su angažovali holandske istražitelje da utvrde šta se tačno dogodilo jer nisu verovali u policijsku verziju. Oni smatraju da priča nije tako jednostavna. Jedna od najproblematičnijih stvari je svedočenje tajkuna i njegovo žene koji su bili sa Ivanom do njene smrti.

Podsetimo, 7. decembra prošle godine Ivana Smit je pronađena gola na platou solitera u luksuznoj četvrti u Kuala Lumpuru.

U 5.22 ujutro Ivana je u jednom noćnom klubu snimljena u društvu američkog tajkuna Alekandera Amada Džonsona (45) i njegove supruge Lune Almaz (31). Bila je u skoro nesvesnom stanju, a par ju je doslovce nosio iz noćnog kluba. Dva sata kasnije, Smitova je svom dečku poslala selfie s Lunom i poruku da malo odmara.

Bračni par je istražiteljima rekao: "Mislili smo da je samo odšetala iz našeg".

Međutim, izgleda da im nije bilo sumnjivo što je Smitova u njihovom stanu ostavila odeću, obuću, mobilni i druge lične stvari. Najgore od svega je što ni malezijskoj policiji to nije bilo čudno pa su vrlo brzo zaključili slučaj.

Na nesreću bogatog bračnog para, od Ivane Smit nisu odustali holandski istražitelji koji su odmah nakon obdukcije pronašli rupe u celoj priči.

Oh hello week. Let's do this. ?

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on

"Nema sumnje da joj se nešto dogodilo pre samog pada. Ili se okliznula ili ju je neko udario u glavu. Na glavi smo joj pronašli nekoliko masnica i ogrebotina koje nisu uzrokovane padom s balkona. Takve masnice su moguće jedino dok ste još živi", rekao je patolog Frank van de Gut.

Otac Marsel Smit je rekao da je na njenom vratu video ogromne masnice.

"Kao da ju je neko zgrabio ", rekao je Smit.

"Pala je u 10 sati, a telo su joj pronašli tek u 15 sati. Kako je to moguće!? Takođe, ona je visoka 181 cm, a ograda je visoka 1.20. Gotovo je nemoguće pasti preko nje. A verujte mi, nije namerno skočila", dodao je.

Presuda o odgovornosti bračnog para za smrt Ivane Smit biće izrečena 22. januara, ali čak i da budu proglašeni krivim, verovatno će izbeći zatvor jer su pobegli iz Malezije.

Veruje se da se tajkun ove godine vratio u SAD.

Kurir.rs/Free Malaysia today Foto: Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja