OVAKO ŽIVI NAJBOGATIJI TINEJDŽER (16) U DUBAIJU: Ima privatni zoo-vrt sa 500 životinja, kolekciju patika od milion dolara, a evo šta kaže poznatima koji hoće da ga posete! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

pliva u parama

OVAKO ŽIVI NAJBOGATIJI TINEJDŽER (16) U DUBAIJU: Ima privatni zoo-vrt sa 500 životinja, kolekciju patika od milion dolara, a evo šta kaže poznatima koji hoće da ga posete! (FOTO)

Planeta -

Mladi bogataš, Rašed Saif Belasa (16), otvorio je vrata svog doma, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kako bi svima pokazao u kakvom luksuzu živi.

Imanje njegove porodice je toliko veliko da moraju da se prevoze vozilom za golf. Poseduju i privatni zoo-vrt u kome se nalazi oko 500 životinja. Mnoge od njih su nazvane po svetskim zvezdama koje su im dolazile u goste, poput Maraje Keri, Rijane, Ronalda i drugih.

Belasa se pojavio u emisiji Čarlija Lakstona, "Najčudniji domovi sveta". Jedna epizoda bila je posvećena i Dubaiju gde Belasa živi.

Ovaj tinejdžer se na Instagramu često hvali svojim bogatstvom, od skupocenih automobila do zlatnih patika.

Često pozira sa lavovima, tigrovima i drugim egzotičnim životinjama. U emisiji je rekao kako bi voleo da postane građevinski mogul, baš kao njegov otac.

"Mi brinemo o našim životinjama. U Keniji sam video izgladnele lavove jer ih hrane jednom mesečno, ali mi ih ovde hranimo svakog dana", objašnjava dečak.

Takođe, Belasa uživa u skupocenim patikama, a procenjuje se da njegova kolekcija vredi milion dolara. Cela jedna soba puna je raznih patika mnogih poznatih brendova. Poseduje i par koji je nosio fudbaler Pol Pogba, a proizvedeno je samo 14 takvih u svetu.

Za rođendan je dobio "ferari" vredan više od 200.000 dolara iako mu još nije dozvoljeno da vozi.

Belasa kaže da mnoge zvezde žele da dođu u njegovu kuću kako bi posetili zoo-vrt, ali da on ponekad mora i da ih odbije.

"Nekad jednostavno morate reći ne. Nemam vremena i umara me to", rekao je.

Kurir.rs/Mirror Foto: Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track