Najnovije vesti

JEZIVO! UŽIVALI U VOŽNJI, A ONDA SEVNULE MAČETE: Američki par na drumu napala banda maskiranih razbojnika jureći ih sa isukanim noževima, pa se zapucalo! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

zastrašujuće

JEZIVO! UŽIVALI U VOŽNJI, A ONDA SEVNULE MAČETE: Američki par na drumu napala banda maskiranih razbojnika jureći ih sa isukanim noževima, pa se zapucalo! (VIDEO)

Planeta

Sigurnodsne kamere u automobilu snimile su jezivu situaciju u kojoj se našao američki bračni par Brajan i Loren Svenson dok su s evozili lokalnim putem u Keniji.

Incident se dogodio 30. novembra u gradu Kijabe (sat na kameri nije dobro podešen, op.a.), a na putu su naišli na beli kombi koji je stajao nasred puta. Kada su usporili iza njega su  se pojavila trojicu maskiranih razbojnika sa mačetama.

Oni su pljačkali beli kombi, a kada su videli da im se približava drugo vozilo, potrčali su prema njemu.  Brajan je krenuo u rikverc kako bi pozatvarali prozore na automobilu, a kada su im se napadači približili sa isukanim mačetama dao gas i pojurio napred. Razbojnici su potrčali za njima, au jednom momentu su se začuli i pucnji.

 

"Muškarac sasvim levo imao je pištolj, ali nije uspeo da ga izvuče na vreme. Izabrali su ovo mesto za zasedu jer je put veoma loš. Hvala bogu na ručnom menjaču. Pre nego što smo naleteli na njih, prošli smo pored dvojice naoružanih policajaca.

Pucnjava koja se čuje na kraju videa je u ntrenutku kada j intervenisala policija. Sretni smo što smo otišli pre nego što je počela pucnjava", objavio je Brajan na Fejsbuku dan posle zastrašujućeg doživljaja.

 

Inače, on se sa suprugom i decom preselio iz američke savezne države Jute u Najrobi pre tri godine gde su otvorili teretanu.

 

Kurir.rs/San

Foto printscreen YT

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...