Najnovije vesti

VIKTORIJA SKRIPALJ: Moju sestru Juliju oteli su britanski specijalci i na silu je drže u OVOJ VOJNOJ HEMIJSKOJ LABORATORIJI!
Foto: EPA, Reuters

PORODICA OČAJNA!

VIKTORIJA SKRIPALJ: Moju sestru Juliju oteli su britanski specijalci i na silu je drže u OVOJ VOJNOJ HEMIJSKOJ LABORATORIJI!

Planeta

Viktorija Skripalj kaže da da su britanske specijalne službe faktički otele njenu sestru Juliju Skripalj i da je nasilno drže da se ne vrati u Rusiju

Viktorija je u intervjuu koji je dala listu Izvestija izjavila da od 24. jula ne može da stupi u kontakt sa svojom sestrom Julijom, koja je, navodno, otrovana u incidentu u Solsberiju.

"Zašto ne puštaju da je obiđu ruske diplomate i rođaci, ne dozvoljavaju da govori za televiziju? Mislim da je drže, najverovatnije, u vojnoj bazi, daleko od medija, u izolaciji od spoljnjeg sveta", rekla je Viktorija Skripalj, dodavši da njenu sestru najverovatnije drže u hemijskoj laboratoriji Porton Daun.

Osim toga, ona smatra da je Velika Britanija mogla da inscenira trovanje u Solzberiju kako bi našla povod za zaoštravanje odnosa sa Rusijom, dok im je Julija potrebna za to da "manipulišu javnim mnjenjem i stalno govore o opasnosti koja stiže iz Rusije".

"I ja i drugi rođaci smo više puta probali da pozovemo Juliju, pisali smo poruke. Bez odgovora. Iako je poslednji put kada smo razgovarale rekla da može slobodno da koristi telefon i da želi da se vrati u Rusiju. Julija ovde ima nekretnine, imovinu, na kraju krajeva, ovde je njen čitav život", naglasila je Viktorija.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: EPA, Reuters

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...