BEBA STARA SAMO 3 NEDELJE UMRLA OD JEZIVIH POVREDA: Prelom lobanje, rebara, ruku i nogu deo su 32 FRAKTURE koje su majka i njen dečko pokušali da sakriju! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / ITV News

monstruozno

BEBA STARA SAMO 3 NEDELJE UMRLA OD JEZIVIH POVREDA: Prelom lobanje, rebara, ruku i nogu deo su 32 FRAKTURE koje su majka i njen dečko pokušali da sakriju! (VIDEO)

Planeta -

Zbog brutalnog ubistva bebe stare svega tri nedelje, u Engleskoj su majka i njen dečko osuđeni na po 10 godina zatvora.

Roksen Dejvis (30) iz Gosporta, i njen bivši dečko Sajmuel Dejvis (24) iz Sauthemptona, osuđeni su juče u Vinčesteru a tokom suđenja iznete su činjenice od kojih niko nije uspeo da zadrži suze, pomišljajući na stravične bolove i sudbinu malog Stenlija Dejvisa.

Naime, beba stara svega 24 dana umrla je od posledica preloma lobanje i izliva krvi u mozak 28. marta 2017. Pored toga, maleni Stenli je imao čak 32 preloma rebara i devet preloma ruku i nogu, koje je zadobio u najmanje tri odvojena incidenta.

foto: YouTube prtscr / ITV News

Brutalnost ovog para, koji nije bio večnčav već slučajno nosio isto prezime, ogleda se i u tome što iako su znali da je Stenli povređen, nisu obavestili lekara, već su pokušali da prikriju povredu i na taj način sprečili da mu se ukaže pomoć.

Kada se policija pojavila na vratima zbog buke koju su prijavile komšije, bilo je jasno da nešto nije u redu iako je majka tvrdila drugačije.

foto: YouTube prtscr / ITV News

Tom prilikom su primetili u rupu u vratima koja je očigledno nastala udarcem. Četiri noći nakon toga, maleni Stenli bio je mrtav.

Par je inače koristio koakain, a Samjuel je samo nedelju dana pre detetove smrti zvao hitnu pomoć u krizi, rekao da koristi kokain i da misli da će umreti ako mu ne pomognu.

foto: YouTube prtscr / ITV News

Medicinski dokazi pokazali su da je dete neutešno plakalo oko pola sata, što znači da su optuženi znali da nešto nije u redu, s obzirom na to da su živeli u izuzetno malom stanu. Sudija je zaključila da je neko od njih dvoje možda mogao da bude odsutan u trenutku kada su bebi nanete neke od brutalnih povreda, ali nikako sve. Takođe, zaključeno je da su neke od povreda nastale grubim drmusanjem ili bacanjem po sobi.

Za dramatične scene tokom suđenja kada je Roksen Dejvis plakala i svom bivšem vikala "Ubico, ubico", sudija je rekla da je reč o "krokodilskim suzama" te da je više zabrinuta za svoju sudbinu nego za ono što se dogodilo njenom detetu.

"Oduševljeno ste ga pokazivali porodici i prijateljima, ali kad uđete u kuću, i nije više bio vaš modni detalj, samo ste ga predavali partneru" dodala je ona.

Kurir.rs / Metro.co.uk

Foto: YouTube prtscr / ITV News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track