Najnovije vesti

RUSKI PRANKERI NASANKALI GUVERNERA KALIFORNIJE: Predstavili se kao premijer i ambasador Ukrajine i dobili ISKRENO PRIZNANJE!
Foto: Printscreen YouTube/НТВ, Wikipedia

LEKSUS I VOVAN

RUSKI PRANKERI NASANKALI GUVERNERA KALIFORNIJE: Predstavili se kao premijer i ambasador Ukrajine i dobili ISKRENO PRIZNANJE!

Planeta

Ruski prankeri Vovan i Leksus, to jest Vladimir Kuznjecov i Aleksej Stoljarov, saopštili su da su se preko telefona našalili sa guvernerom Edmundom Džeraldom Braunom Mlađim, predstavljajući se kao premijer Ukrajine Vladimir Grojsman i ambasador Ukrajine u SAD Valerij Čalij.

"Predsednik Porošenko mi je naložio da vam ponudim mesto gubernatora Vinicke oblasti. To je oblast odakle je rodom sam predsednik", rekao je Kuznjecov, predstavljajući se kao Grojsman.

Džerald Braun
Džerald Braunfoto: AP

Braun je izrazio zainteresovanost za tu ideju.

"Mi o tome možemo da razgovaramo. Veliko hvala. Želeli bismo detaljno da razgovaramo o vašem predlogu."

Vladimir Kuznjecov Vovan
Vladimir Kuznjecov Vovanfoto: Printscreen YouTube/NTV

Prankeri su pokrenuli i temu "mešanja Rusije" u američke izbore.

"Polazeći od tih dokaza koje sam video, mislim da je uticaj Rusije ipak minimalan, a da glavni uticaj na rezultate izbora u SAD vrše upravo unutrašnji igrači", smatra guverner Kalifornije.

Aleksej Stoljarov Leksus
Aleksej Stoljarov Leksusfoto: Printscreen YouTube/NTV

Kuznjecov je za Sputnjik izjavio da je to početak serije šala sa američkim guvernerima.

"Želimo nam je da saznamo ko su američki činovnici, kakav im je mentalitet, koji im je nivo obrazovanja, kao i na čemu su zasnovane njihove antiruske izmišljotine", objasnio je on.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: Printscreen YouTube/НТВ, Wikipedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...