SVE JE ŠOKIRALA SVOJOM ODLUKOM: Ludo se zaljubila i u duha pirata starog 300 godina i UDALA SE za njega, ali posle nekoliko meseci LJUBAV JE PUKLA! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

ubrzo se pokajala

SVE JE ŠOKIRALA SVOJOM ODLUKOM: Ludo se zaljubila i u duha pirata starog 300 godina i UDALA SE za njega, ali posle nekoliko meseci LJUBAV JE PUKLA! (VIDEO)

Planeta -

Amanda Sparov Padž (46) venčala se početkom godine sa 300 godina starim duhom gusara sa Haitija. Venčao ih je šaman na brodu u međunarodnim vodama, nedaleko od irske obale.

Ta Irkinja, kojoj su dosadili muškarci, tvrdi da je njihova veza trajala dve godine pre nego što su odlučili da je krunišu brakom. Duh Džeka Sparova 'upoznala' je 2014. godine, kada se on odednom pojavio pored nje dok je ležala u krevetu.

"Rekla sam mu da nisam za seks bez obaveza sa duhom i da želim da naš odnos postane ozbiljna veza. Htela sam veliko, tradicionalno venčanje, belu venčanicu. To mi je bilo jako važno", priča Amanda.

Umesto Džeka, sudbonosno 'da' izgovorio je Amandin lični vidovnjak. Kako mladoženja nije mogao da bude fizički prisutan, mlada je njegov venčani prsten stavila na crvenu sveću.

Rekla je da joj je suprug srodna duša i da imaju savršenu vezu. Platila je 6000 funti kako bi promenila prezime uza promjenu prezimena u Sparov. Osim promene imena, uradila je iste tetovaže, ugradila zlatne zube i napravila drodove kako bi što više ličila na lik iz filma koji je glumio Džoni Dep. Posle totalne transformacije, jedno vreme je radila kao imitator glavne zvezde filma, pirata Džeka Sparova.

Tvrdila je da im je i seks odličan i da njihov spiritualni odnos nema nikakve veze s masturbacijom. Objašnjavala je da postoji naziv za ljude koji se seksaju sa duhovima - to se zove spektrofilija. Rekla je da ona postoji hiljadama godina, ali da o tome nitko ne govori.

"Misionarska poza je verovatno najbolja za početnike jer je tako najlakše osetiti težinu pa tek onda možete da eksperimentišete dalje. Intenzivno osetite sve što vam duh radi, a i on oseti ono što mu vi radite", objasnila je u videu koji je objavila na društvenim mrežama.

Međutim njihova bračna sreća nije bila dugog veka. Amanda je ubrzo shvatila da njihov odnos baš i ne funkcioniše.

"Kada za to dođe vreme, otkriću više o svemu što se dogodilo. Sada samo želim da upozorim ljude da budu vrlo oprezni kada se petljaju sa svetom duhova. To je nešto sa čime ne treba da se igra".

U oktobru se preselila u Belfast, živi sama u malenom stanu i objavila je da aseksualna.

"Oduvijek, od najranije dobi, znala sam da sam drugačija", zaključila je.

Kurir.rs/100posto.hr

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track