Najnovije vesti

BEBICA PRONAĐENA ŽIVA KAKO PLUTA U LEDENOM JEZERU: Otac je priznao JEZIVU TAJNU (FOTO, VIDEO)
Foto: JACKSON COUNTY DETENTION CENTER

UHAPŠEN

BEBICA PRONAĐENA ŽIVA KAKO PLUTA U LEDENOM JEZERU: Otac je priznao JEZIVU TAJNU (FOTO, VIDEO)

Planeta
08:27h

Šestmesečna beba je pronađena živa kako pluta u jereru u severozapadnom Misuriju, nekoliko minuta pošto je njen otac navodno priznao policiji da je pokušao da je udavi.

Bezosećajni Džonaton Zikareli (28) u ponedjeljak ujutru ušao je u policijsku stanicu Grinvud i rekao službenicima da je pokušao da utopi svoju ćerku, prema izveštaju policije.

Zikareli je navodno rekao istražiteljima da je izmislio plan za ubistvo 24 sata ranije jer je bio "pod stresom" za praznike i želeo je da olakša stvari svojoj supruzi.

Dva policajca su poslata na jezero i za nekoliko minuta i našli su devojčicu kako pluta licem u hladnoj vodi i koja je izgleda kao "lutka od porcelana", rekao je šef Greg Halgrimson.

foto: JACKSON COUNTY DETENTION CENTER

Beba je brzo izvađena iz jezera i bila je u stanju šoka, ali policajac joj je brzo dao veštačko disanje, pa je počela da diše. Policajci su uklonili vlažnu odeću sa žrtve, a Halgrisom ju je umotao u majicu koju je skinuo sa sebe kako bi joj pomogao da što pre vrati toplotu.

Policija je procenila da je bila pod vodom oko pet do sedam minuta i rekla da je u njenim ustima bila trava, u očima blato, a voda u plućima. Beba je dovedena u bolnicu i lečila se zbog teške hipotermije, a sada je u dobrom stanju. Policajci kažu da je čudo da je još uvek živa.

Zikareli je optužen za napad, a tužilac je zatražio da se njegova kaucija odredi na 500.000 dolara. Zapovednik Eron Fordam rekao je da u "očevoj ispovesti" nije bilo nikakvih emocija.

Prema rečima istražitelja, Zikareli je rekao da je smislio plan da ubije svoju ćerku 24 sata ranije, i da je parkirao automobil i krenuo do jezera tri puta da bi utvrdio da li bi mogao da je udavi. Opisao je kako je bebu stavio u vodu i gledao kako tone pre odlaska.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: JACKSON COUNTY DETENTION CENTER

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...