KONAČNO OTKRIVENO! EVO ZAŠTO SE KEJT I MEGAN NE PODNOSE: Situacija među jetrvama NAPETA!
Foto: Profimedia

SUKOB U KRALJEVSKOJ PORODICI

KONAČNO OTKRIVENO! EVO ZAŠTO SE KEJT I MEGAN NE PODNOSE: Situacija među jetrvama NAPETA!

Planeta -

Otkako se u maju udala za princa Harija, na britanskom dvoru ne prestaju tenzije, posebno između dve jetrve, buduće kraljice Kejt Midlton i Megan Markl. Dobro upućeni tvrde da je razlog svega zapravo poprilično jednostavan.

Megan Markl prva je Amerikanka posle Volis Simpson davne 1937. godine, koja se udala za člana britanske kraljevske porodice, a od majskog venčanja ne prestaju tenzije na dvoru.

Dobro upućeni izvori tvrde kako se razlog zapravo krije u sukobu dve kulture, kao i u tome da je Megan navikla da kaže sve što joj je na pameti.

Ranije je Kengsingtonska palata objavila je da će princ Hari i njegova Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, preseliti u novi dom na imanje Vindzor početkom sledeće godine.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa iseliće se iz Kensigntonske palate i preći u Frogmor Kotidž na imanju dvorca Vindzor, gde će se pripremati za rođenje svog prvog deteta koje se očekuje na proleće.

Mediji na sotvru prenli su ranije da su Megan Markl i princ Hari odlučili da napuste Kensingtonsku palatu, jer ne žele da žive blizu Kejt Midlton i princa Vilijama.

Kurir.rs

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja