EKSCENTRIČNA BOŽIĆNA PRAVILA KRALJICE ELIZABETE: Svi članovi porodice moraju pre Božića da obave specijalan ritual, a evo kakve poklone smeju da daruju! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

sve po protokolu

EKSCENTRIČNA BOŽIĆNA PRAVILA KRALJICE ELIZABETE: Svi članovi porodice moraju pre Božića da obave specijalan ritual, a evo kakve poklone smeju da daruju! (VIDEO)

Planeta -

Stroga pravila koje određuje kraljica u kraljevskoj porodici važe i za Božić.

Svi članovi moraju da se ponašaju po protokolu, i da se pojave na ručku specijalno organizovanom pred praznik. Poznato je da svi moraju da stanu na vagu pre i posle božićne proslave, ali to nije sve od čudnih običaja.

Naime, kraljica Elizabeta II svake godine u Bakingemskoj palati organizuje predbožićni ručak koji je i ove godine okupio sve članove porodice, čak i navodno posvađanu braću.

Glavna zvezda ove godine bile ja trudnica Megan Markl. Ono što ih očekuje za Božić, a svakako je i nazanimljivije su upravo pokloni.

Članovi porodice dolaze na proslavu posebnim vagonom, a pokloni se ne otvaraju na božićno jutro.

Kraljica ima posebna pravila čak i za to. Otvaraju se na Badnji dan i to tačno u šest sati posle podne i nikako ne smeju da budu obično. Naime pravilo je da darovi moraju da budu što jeftiniji i što luđi.

Princ Hari je tako za prošli Božić kraljici poklonio kapu sa natpisom "nije li život kučka", dok je Kejt Midlton Hariju poklonila "pribor za uzgajanje devojke", ali to je bilo dok još nije upoznao Megan. Videćemo koliko će članovi kraljevske porodice biti domišljati ove godine.

Kurir.ts/Express.co.uk

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track