MAJKA VEĆ GODINU DANA TRAŽI NESTALU ĆERKU: Slučajno je na Instagramu videla jednu sliku, a onda je klupko počelo da se odmotava (FOTO)
Foto: Instagram/Printscreen

izgubio joj se svaki trag

MAJKA VEĆ GODINU DANA TRAŽI NESTALU ĆERKU: Slučajno je na Instagramu videla jednu sliku, a onda je klupko počelo da se odmotava (FOTO)

Planeta -

Amerikanka Sabina Tuorto još od septembra 2017. ne zna gde joj je ćerka Korina Slaser (20) za koju smatra da je žrtva trgovine belim robljem.

Porodica se nije čula s Korinom od 2017. kada je nestala u Njujorku.

Međutim, nedavno se na Instagramu pojavila fotografija muškarca optuženog za seksualnu trgovinu ljudima s dve devojke. Jedna od njih je veoma liči na Korinu.

Na slici izgleda drugačije jer ima tamniju bosu kose, a i drastično je mršavija.

Korinina majka Sabina je rekla da se “skoro srušila“ kada je videla kako njena ćerka sada izgleda.

Majka, iz grada Blumsberga u Pensilvaniji, smatra da su je trgovci seksualnim robljem naterali da promeni izgled tako da je ni najbliži članovi porodice ne prepoznaju.

"Ipak, ja sam njena majka. Znam kako ona izgleda i mogu je prepoznati gde god da se nalazi. Obukli su je drugačije i promenili joj izgled. To nije njen stil oblačenja, a uvek je pazila na svoju frizuru i šminku“, dodala je Sabina.

Prošlog meseca je FBI uhapsio Išija Vonija, 23-godišnjaka s fotografije povezanog s tim slučajem, koji se sumnjiči da je podvodio obe devojke i preko interneta nudio njihove seksualne usluge pod nazivom “posebna noć s dve devojke“.

Majka veruje da Korinu drže zarobljenom mimo njene volje.

“Da je mogla, sigurno bi me nazvala. Neko je kontroliše. Ne znam šta su joj uradili, jesu li je drogirali ili je psihički nestabilna. Samo znam da nije svoja“, rekla je njena majka.

Korina je poslednji put viđena 20. septembra u motelu Hejven, poznatom po prostituciji, samo nekoliko nedelja nakon što se preselila u Njujork.

Sabina kaže da je Korina imala srećno detinjstvo i da su njih dve bile bliske sve do nestanka.

Korina je bila aktivna na društvenim mrežama sve do septembra 2017, a na fotografijama je imala plavu kosu i besprekornu šminku.

Majka sumnja da se preko društvenih mreža povezala sa sumnjivim ljudima.

“Sve je brzo krenulo nizbrdo. Prestala je da priča sa svojim prijateljima, a oni su videli njene fotografije na Snepčetu na kojima puši i drži oružje. Policija ju je uhvatila pijanu i mi smo se oko toga posvađale. Odlučila je da se odseli u Njujork. Nisam mogla da je zaustavim, ona je odrasla osoba. Znam da nije volela da živi u malom gradu, ali nikada mi ne bi palo na pamet da bi se bavila prostitucijom“, dodala je.

Moguće je da je potajno krenula da radi kao eskort devojka. Samo nekoliko dana pre nestanka pohvalila se na Tviteru da je našla stan za 750 dolara mesečno, za šta, smatra Sabina, nije mogla da ima dovoljno novca.

Nekoliko dana posle te objave, Sabina je razgovarala s ćerkom hoće li doći na dedinu sahranu.

“Rekla mi je da se nalazi u getu i da bi volela da se vrati kući. Dogovorile su se da će doći kasnije jer trenutno nema broj socijalnog osiguranja pa ne može da uđe u avion“, rekla je Sabina i dodala kako je to poslednji put da se čula sa ćerkom.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track