RADNIK KRUZERA MISTERIOZNO NESTAO: Njegove poslednje poruke na Tviteru BUDE JEZU (VIDEO)
Foto: Facebook

opasno

RADNIK KRUZERA MISTERIOZNO NESTAO: Njegove poslednje poruke na Tviteru BUDE JEZU (VIDEO)

Planeta -

Američka obalska straža traga za nestalim članom posade kruzera "Harmonija mora", koji je nestao za Božić. On se iskrcao negde u blizini Portorika, javljaju lokalni mediji.

Eron Hju (20) bio je plesač, muzičar i glumac, koji je učestvovao na mjuziklu na brodu. On se nije vratio na brod 25. decembra, prema navodima posade.

Kompanija "Rojal karibijen internešenel" potvrdila je da je propustio izvedbu, zakazanu za Božićno veče. "Sa žaljenjem izveštavamo da smo posle pretresa broda i pregleda snimaka sigurnosnih kamera ustanovili da je poslednji put viđen na brodu oko 16 časova po lokalnom vremenu" dodaju iz kompanije.

Na poslednjem snimku Hjua koji postoji vidi se on kako se kreće palubom broda oko 4 sata ujutru na Božić.

Eron je objavio tajanstveni tvit pre svog nestanka. Njegova poslednja objava glasi:"Ispod vode je lepota. Uvek pogledajte ispod površine, pre nego što donesete odluku". Međutim dan ranije je objavio: "Danas ću nekoga j... ubiti"

"Obavestili smo lokalne vlasti. Naše misli su sa porodicom, prijateljima i kolegama, koji sada prolaze kroz težak period", rekli su iz kompanije. Eronov nestanak pokrenuo je veliku potragu, ali još uvek bez uspeha.

Počeo je da radi na kruzeru pošto je diplomirao na Akademiji za pozorišne umetnosti u Londonu. Njegova bivša škola je na svom Tviter nalogu objavila nadu da će Eron biti pronađen i podršku porodici.

U danima plovidbe, Eron je redovno kačio objave na svom Fejsbuk profilu, od kojih su neke bile pune razočarenja. Jedna je glasila: "Istražuj nova mesta. Prati talase".

"Eron je tip osobe kakvu bi svako poželeo u svom životu. Udahne život u svaku prostoriju. Zarazno se smeje i širi vedrinu oko sebe. Nadam se da će biti pronađen i vraćen kući", rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Kruzer je nastavio sa planiranom plovidbom.

Kurir.rs/Daily record, Sun, Sputnjik

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja