STRAVIČNO! ŽENA MONSTRUM: Nemica kupila iračku devojčicu (5), držala je kao roba i ostavila zavezanu lancem na suncu da umre u mukama!
Foto: Profimedia

horor

STRAVIČNO! ŽENA MONSTRUM: Nemica kupila iračku devojčicu (5), držala je kao roba i ostavila zavezanu lancem na suncu da umre u mukama!

Planeta -

Nemica Dženifer V. (27) i njen suprug kupili su 2015. godine petogodišnju devojčicu koju su držali kao kućnu robinju u iračkom gradu Mosulu i svirepo je mučili do smrti.

Petogodišnja devojčica bila je u u grupi zarobljenika koje su u severnom Iraku zarobili pripadnici terorističke Islamske države (ID).

Dženifer se pridružila ID 2014. u Iraku. Patrolirala je parkovima Mosula i Faludže, naoružana kalašnjikovim, pištoljem i opasana eksplozivom, sa zadatkom da nadzire da li se žene odevaju i ponašaju u skladu sa odredbama koje su nametnuli džihadisti.

Kad se devojčica razbolela i upiškila u krevetu, suprug nemačke teroristkinje izveo je dete ispred kuće i za kaznu je lancem zavezao i ostavio da se prži na suncu sve dok dete u teškim mukama nije umrlo od žeđi. Dženifer nije uradila ništa da spasi život detetu.

Nekoliko meseci posle tog događaja, teroristkinja se pojavila u nemačkoj ambasadi u Ankari da obnovi svoje dokumente, ali tada je turska policija uhapsila. Izručena je Nemačkoj, gde su joj zbog nedostatka dokaza puštena da se vrati kući u Donju Saksoniju.

Međutim, kada je pokušala ponovo da otputuje u Siriju, policija je hapsi u oktobru i od tada je u pritvoru. Optužena je za ubistvo i ratne zločine. U slučaju da bude osuđena, preti joj doživotna robija.

Posle trogodišnje okupacije, Mosul je prošle godine oslobođen od ID, koji je izgubio kontrolu nad gotovo svim teritorijem koji je kontrolisaou Iraku i Siriji.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track