Kvadrat stana u tivatskoj luci 8.000 evra

Porto Montenegro

Kvadrat stana u tivatskoj luci 8.000 evra

Planeta -
Cena veza zavisi od veličine broda i kreće se od 250 do 500 evra na dan

PODGORICA - Kvadrat stana u tivatskoj luci Porto Montenegru dostiže cenu i do 8.000 evra, dok cena veza zavisi od veličine broda i kreće se od 250 do 500 evra na dan.

Prema rečima PR menadžera Port Montenegra Danila Kalezića, interesovanje za kupovinu stambenog prostora u tivatskoj luci, koji se prodaje po prosečnoj ceni od 7 do 8 hiljada evra za kvadrat, veoma je dobro. Trenutno je ostalo neprodato samo još 13-14 odsto postojećih stambenih kapaciteta, kazao je on.

Kalezić je dodao da je prodato i 25 od ukupno 40 budućih stambenih jedinica koje će funkcionisati u sklopu budućeg hotela Regent Porto Montenegro, a prosečna cena kvadrata bila je oko četiri hiljade evra.

On je podgoričkim medijima kazao da je najveća marina za mega jahte u Crnoj Gori trenutno ispunjena između 95 i 97 odsto, što znači da su izdati gotovo svi od ukupno 250 vezova, koliko ih je ovog leta na raspolaganju za brodove dužine od 10 do 150 metara.

Cena veza zavisi od veličine broda i kreće se od 250 do 500 evra na dan, uz dodatne iznose koje valja platiti ako se vlasnik jahte odluče za korišćenje neke od brojnih dodatnih usluga Porta Montenegra, naveo je Kalezić.

Foto: Porto Montenegro
Foto: Porto Montenegro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track