KAMERE SNIMILE BRUTALNO UBISTVO POROŠENKOVOG TELOHRANITELJA: Svađa počela zbog pasa, a samo jedan udarac je bio dovoljan (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

upao i više nije ustao

KAMERE SNIMILE BRUTALNO UBISTVO POROŠENKOVOG TELOHRANITELJA: Svađa počela zbog pasa, a samo jedan udarac je bio dovoljan (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Vasilij Hmeljuk (26), pripadnik obezbeđenja ukrajinskog predsednika Petra Porošenka, ubijen je u noći između 2. i 3. januara.

Telohranitelj je dobio snažan udarac u glavu, a na internetu su se pojavili snimci tog kobnog događaja.

Osumnjičeni za ubistvo je poznati ukrajinski bokser Petro Očeretjani (36) i sada mu preti 15 godina zatvora.

Osumnjičeni bokser
Osumnjičeni bokserfoto: Youtube/Printscreen

Na jednom od snimaka može se videti kako grupa muškaraca prilazi Hmeljuku, posle čega on pada i više ne ustaje. Međutim, sa snimka se ne mogu jasno razaznati lica osumnjičenih, ali se pretpostavlja da ih je žrtva odranije poznavala.

Navodno, svađa je počela kad je bokser šetao svoja dva psa. Kola iz kojih je zašao Hmeljuk su se zaustavila i posle kraće rasprave, bokser ga je udario u glavu. Jedan udarac je bio dovoljan. Naime, bokser je smatrao da su kola umalo zakačila njega ili njegove pse.

Ubijeni telohranitelj
Ubijeni telohraniteljfoto: Youtube/Printscreen

Ukrajinski mediji prenose da je Hmeljuk došao u Kijev iz Kamjanjeca-Podiljskog, grada na zapadu zemlje. Dosta vremena je provodio sa porodicom i bavio se sportom. Iza sebe je istavio ženu i sina.

Kurir.rs/Ua.korrespondent.net Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja