SKANDAL U NJUJORŠKOJ POLICIJI! Elitni policajci u SEKS-AFERI! Brutalna osveta prevarene žene digla Ameriku na noge, ODUZELI IM ORUŽJE DA SE NE POUBIJAJU!
Foto: Profimedia, Printscreen Instagram

OBRUKALI UNIFORMU

SKANDAL U NJUJORŠKOJ POLICIJI! Elitni policajci u SEKS-AFERI! Brutalna osveta prevarene žene digla Ameriku na noge, ODUZELI IM ORUŽJE DA SE NE POUBIJAJU!

Planeta -

Četvorma njujorških policajaca oduzeto je oružje zbog seks-skandala koji je obrukao čuvene "plavce".

Njih četvoro su pripadnici elitne Grupe za strateški odgovor i rade zajedno u gradu koji ima jednu od najvećih stopa nasilja na planeti, a ispostavilo se da ne čuva baš svako svakome leđa - ili to radi na čudan način.

foto: Printscreen Instagram

Policajka Tajiz Kopin

Bruka je pukla kad je policajka Tajiz Kopin (41) postavila na Instagram fotografije na kojima su njen momak i kolega Kandou Vorli (40) i njihova zajednička udata kolegnica iz iste stanice Stefani Galjardo (33) u ljubavnom klinču. Fotografije je našla u njegovom telefonu i, naravno, shvatila da je momak i kolegnica varaju.

Na jednoj fotografiji goli Vorli otpozadi grli Galjardovu na kojoj se vide samo trakice od brushaltera i koja je razvukla osmeh blaženstva. Njoj je mokra kosa, a njemu se po ramenima blistaju kapi vode. Na drugoj Galjardova naslanja glavu na Vorlijeve grudi, dok je njegova ruka zaštitnički položena na njenu glavu.

foto: Printscreen Instagram

Kandou Vorli i Stefani Galjardo

"Rekao sam svojoj devojci da je volim 10 minuta pre nego što sam j.bao ovu", napisala je prevarena Kopinova pod korisničkim imenom mike_lowry_78, što je aluzija na detektiva švalera kog igra Vil Smit u "Lošim momcima".. "Ova je nečija supruga, nije mi devojka. Imam deojku, ali ovo nije ona!", dodala je.

Skandal je odmah pukao i policija je otvorila unutrašnju istragu. Galjardova je priznala da je "u septembru i oktobru" (prošle godine) imala "lične odnose" sa Vorlijem, a kad se postavilo pitanje preljube - jer njen suprug, narednik Kristijan Galjardo (28), radi s njima - kazala je da nisu zajedno iako žive u istom stanu i odgajaju 20-mesečnu ćerkicu. Takođe je tvrdila da "s izuzetkom nekoliko poljubaca u vreme kad nisu bili na dužnosti, veza s Vorlijem nije bila intimna".

foto: Printscreen Instagram

Neintimna veza

Njihovi nadređeni su svom četvorma oduzeli oružje - ukupno devet pištolja - zbog ekstremno stresne situacije. Prošle nedelje im je oružje vraćeno, ali istraga još traje.

Njujorška policija inače ne brani svojim pripadnicima međusobne ljubavne veze, osim u slučaju da je jedno supervizor drugom - a u ovom slučaju Vorli jeste supervizor Galjardovoj.

Kurir.rs/V.P./Njujork post

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track