PODVODILA ĆERKU (10) PA JE DALA MONSTRUMIMA U RUKE: Majka smireno gledala kako je siluju, dave i pale (VIDEO)
Foto: Screenshot/YouTube/KOAT, Screenshot

horor

PODVODILA ĆERKU (10) PA JE DALA MONSTRUMIMA U RUKE: Majka smireno gledala kako je siluju, dave i pale (VIDEO)

Planeta -

Viktorija Martens (10) pronađena je mrtva u stanu u Novom Meksiku 2016. godine. Naredne dve godine počela je da se odmotava stravična priča.

Majka devojčice Mišel Martens (38) nije imala dosje, ali je tokom istrage policiji rekla da je na internetu tražila muškarce koji su dolazili i imali seks sa njenom decom dok je ona to gledala iz zadovoljstva.

Mišel je kasnije na internetu upoznala i Fabiana Gonzalesa (34) koji joj je postao dečko.

Njegova rođaka Džesika Keli (34) je neposredno pre ubistva Viktorije puštena iz zatvora. Ona je donela Viktoriju u stan. Komšije su tokom večeri čuli viku iz stana. Mišel Martens i Fabijan Gonzales su otišli iz stana naredno jutro, a komšijama su rekli da se vika čula jer ih je Džesika napala peglom.

Policija je kasnije dobila poziv i u stanu su našli mrtvu devojčicu. Telo je bilo raskomadano, umotano u ćebe i zapaljeno u kupaonici. Obdukcija je pokazala da je devojčica bila seksualno zlostavljana, zadavljena i raskomadana.

Mišel je policiji priznala da su njenoj kćeri davali alkohol i drogu kako bi je smirili i kako bi se Fabian i Džesika mogli sa njom da imaju seks.

Sve troje su uhapšeni. Tokom istrage policija je pronašla i DNK četvrte osobe, neidentifikovanog muškarca i veruje se da je upravo on ubio Viktoriju.

Mišel je priznala krivicu i mogla bi da dobije između 12 i 15 godina zatvora. Gonzales čeka suđenje, a njegova rođaka, bi prema rečima njenog advokata, iz zatvora mogla izaći nakon 20 godina.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja