TINEJDŽERI IZAZIVALI SUDBINU: Zbog ovog glupog poteza susret s policajcem mogao je da se završi kobno (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

IMALI SREĆE

TINEJDŽERI IZAZIVALI SUDBINU: Zbog ovog glupog poteza susret s policajcem mogao je da se završi kobno (VIDEO)

Planeta -

Dvojica tinejdžera imala su neverovatnu sreću tokom susreta s policajcem na samu Novu Godinu u američkom gradu Ridžlendu.

Dvojac je hodao parkingom pa su prilikom susreta s policajcem izvadili vazdušne pištolje, a jedan od njih uperio je igračku prema policajcu.

Imaju sreće što je policajac dobro procenio situaciju pa ovaj susret nije završio fatalno za dečake.

Načelnik policije, Džon Nil, ispričao je za WLBT kako je samo jedan potez dečaka mogao dovesti do vrlo opasne situacije.

"Da je samo podigao pištolj ili da je krenuo prema policajcu... to je mogao biti odlučujući faktor za policajca da se zapita treba li primeniti smrtonosnu silu", rekao je Nil.

Na svu sreću, policajac nije zapucao prema tinejdžerima. Obojica su završila u pritvoru pa su kasnije pušteni. Nil kaže kako se ovde radi o odlukama koje se donose u vrlo kratkom vremenu i da je u ovom slučaju policajac u tren oka na mračnom parkingu trebalo da odluči radi li se pretnji.

Nil je poručio da se dečaci svakog jutra moraju zahvaliti Bogu na tome što su naišli na tog policajca. Incident je snimila kamera postavljena u policijskom automobilu.

Kurir.rs/ Vecernji.hr

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track