Najnovije vesti

NAĐENA MALA DŽEJMI (13)! Pobegla otmičaru i pritrčala ženi na ulici: POMOZITE, ZOVITE POLICIJU! Devojčica nestala u noći pre 3 meseca kad su joj roditelji BRUTALNO UBIJENI! (VIDEO)
Foto: AP

POJAVILA SE KAO DUH!

NAĐENA MALA DŽEJMI (13)! Pobegla otmičaru i pritrčala ženi na ulici: POMOZITE, ZOVITE POLICIJU! Devojčica nestala u noći pre 3 meseca kad su joj roditelji BRUTALNO UBIJENI! (VIDEO)

Planeta

Džejmi Klos (13) pronađena je na ulici Gordona u američkoj saveznoj državi Viskonskin pošto je pre tri meseca bez traga nestala u noći kad su joj roditelji, Džejms i Denis Klos, nasmrt upucani u porodičnoj kući u susednom Baronu.

Neimenovana učiteljica iz Gordona šetala je juče psa kad joj je prišla mršava rašćupana devojčica u prevelikim cipelama i zamolila je da joj pomogne.

"Ja sam Džejmi Glos! Molim vas, zovite policiju", preklinjalo je dete. 

Izbezumljena žena ju je prepoznala čim ju je videla jer je cela Amerika traži tri meseca, pa ju je uhvatila za ruku i otrčale su do prve kuće, odakle su pozvale policiju. Uznemireno dete odbilo je hranu i vodu, ali zato je zagrlila porodičnog psa.

"Još mi se čini da budan sanjam. Kao da sam video duha", kaže Piter Kasinskas, čija je supruga primila u kuću komšinicu i malu Džejmi.

Desetak minuta kasnije uhapšen je osumnjičeni za njenu otmicu. Vlasti ćute, ali moguće je da je on i ubio Klosove.

Džejmina porodica je odahnula.

"O, Gospode", plakala je njena tetka Sju Alard uživo u programu jedne TV stanice WCCO. "Baš sam čula neke glasine i molila se da ne budu istinite... Danas sam pomislila da će se nešto desiti i dva dana kasnije saznam da je nađena! nemogu da verujem!"

Džejmina rođaka Sira Klos dala je sebi oduška na Fejsbuku. 

"Živa je i na putu kući, iz sveg srca zahvaljujem vam svima na pomoći! Nikad neću moći da se odužim nikom od vas ko je postovao i delio (objave) i doprineo potrazi za mojom rođakom Džejmi Klos! Mnogo vam hvala svima! Sve vas volim", napisala je ona.

Džejmi je nestala 15. oktobra, a njeni roditelji, Džejms i Denis, pronađeni su mrtvi u njihovom domu blizu mesta Barona, gradića od 3.300 stanovnika. Policiju je posle ubistva neko pozvao i ćutao, ali u pozadini se čulo vikanje.

foto: AP

Kuća u kojoj su ubijeni Džejmini roditelji

Kad su policajci pozvali, uključila se automatska sekretarica. Dok su stigli na lice mesta, sve je bilo gotovo i zatekli su dva krvava tela.

Veruje se da je Džejmi bila kod kuće u vreme ubistva, ali od nje ni traga ni glasa. Malena je sad u bolnici, a veruje se da će njena priča popuniti prazna mesta u slagalici ove tragedije.

Kurir.rs/V.P/CNN

Foto: AP

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...