ŽELIM DA TE MIRIŠEM! ISPLIVALE TAJNE PORUKE KOJE JE BEZOS SLAO LJUBAVNICI: Evo zašto se najbogatijem čoveku na svetu sada svi smeju!
Foto: EPA/Profimedia

skandal među bogatima

ŽELIM DA TE MIRIŠEM! ISPLIVALE TAJNE PORUKE KOJE JE BEZOS SLAO LJUBAVNICI: Evo zašto se najbogatijem čoveku na svetu sada svi smeju!

Planeta -

Najbogatiji čovek na svetu i Vlasnik Amazona, Džef Bezos, pre nekoliko dana je obavestio javnost da se razvodi posle 25 braka, ali nije uspeo da sakrije da je imao ljubavnicu.

Kako su otkrili američki mediji, Bezos je još uvek udatoj TV voditeljki Loren Sančez slao eksplicitne poruke zbog čega su na Tviteru mnogi počeli da zbijaju šale.

On je ove poruke slao još pre nekoliko meseci.

"Volim te, živahna devojko", napisao je.

"Želim da te mirišem. Želim da te udahnem i pokazaću ti mojim telom, usnama i očima veoma uskoro", glasila je jedna od poruka.

"Želim jako da te zagrlim i ljubim tvoje usne... Volim te, zaljubljen sam u tebe", pisalo je.

Pored toga, on joj je slao i fotografije u kojima polunag stoji ispred ogledala, jednu u kojoj je samo peškir obavio oko sebe, ali i jednu na kojoj mu se u prvom planu vide genitalije.

Mnogi su prokomentarisali da Bezos ne zna da šalje ljubavne poruke i da mu očigledno treba pomoć u tome.

"Bezos, daj mi milion dolara da ti pokašem kako se 'sekstuje'", napisao je jedan tviteraš.

Bezos sa suprugom
Bezos sa suprugomfoto: AP

"Recite mu da prestane", bio je drugi komentar.

Veruje se da su njih dvoje počeli da se viđaju u junu pre nego što se Loren rastala od muža Patrika Vajtsela, holivudskog agenta. Iako mediji tvrde da su imali aferu iza leđa svojih supružnika, i Bezos i Sančezova tvrde suprotno.

Kurir.rs/dejli mejl Foto: EPA/Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track