OTAC (50) IZ PAKLA: Silovao ćerku (20) na sopstvenoj svadbi pa se branio da ju je POMEŠAO SA SVOJOM ŽENOM! Dobio BEZOBRAZNO MALU ROBIJU
Foto: Profimedia

DANSKA U ŠOKU!

OTAC (50) IZ PAKLA: Silovao ćerku (20) na sopstvenoj svadbi pa se branio da ju je POMEŠAO SA SVOJOM ŽENOM! Dobio BEZOBRAZNO MALU ROBIJU

Planeta -

Neimenovani 50-ogodišnjak iz Danske proglašen je krivim i osuđen na dve i po godine robije zato što je navodno bizarnim spletom okolnosti na dan svog venčanja silovao rođenu ćerku (20).

Zločin se dogodio u avgustu 2018. godine u hotelu na seoskom imanju kraj grada Kolinga na jugu Danske.

Tog dana pravio je sklopio nov brak i pravio je svadbu, a među gostima je bila i njegova ćerka iz prethodnog braka, koju nije video dugi niz godina, sve do Božića 2017. Tada ju je i pozvao na svadbu.

Međutim, devojka se pošteno napila i nije mogla da ode do svoje sobe, pa su je otac i još jedan član porodice oko pola tri ujutro odveli u mladenački apartman, koji je bio bliži, i smestili je u bračni krevet. Sat i po kasnije, stigli su i mladenci i legli u isti krevet, otac u sredini. I u tom periodu, od 4 do 4.45, otac je zgrabio ćerku i počeo da je siluje.

"Kad mu je rekla da prestane i pokušala da ustane, snažno ju je udario u grudi. Pala je na leđa, a on ju je silovao iako ga je više puta molila da pretane", rekao je tužilac dodajući da devojka nije bila u stanju da se brane jer je još uvek bila pijana.

Otac silovatelj branio da je zaspao i ne seća se ničega. Sutradan je telefonirao ćerki i izvinjavao joj se tvrdeći da je od nje mislio da mu je žena, na šta mu je ona odgovorila da će prekinuti sve kontakte s njim, piše Ekstra bladet..

"Kad si počeo da mi radiš to preko čega ne mogu da pređem, lepo sam te molila da prestaneš, a ti si nastavio. Vrisnula sam, a ti si nastavio, i udarila sam te, pa si opet nastavio", rekla je devojka

"Žao mi je. Pogrešio sam. Žao mi je. Mislio sam da je žena. Zar ne možemo da ostanemo u kontaktu? Žao mi je", ponavljao je on.

Proglašen je krivim za silovanje i osuđen na dve i po godine zatvora.

Kurir.rs/Njujork post

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja