Najnovije vesti

USRED ŠUME NAIŠLI SU NA SKRIVENI AVION: Kad su videli šta je unutra - ŠOK! Ovo ne očekujete da zateknete! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

JEDAN INDŽENJER OSTVARIO SAN

USRED ŠUME NAIŠLI SU NA SKRIVENI AVION: Kad su videli šta je unutra - ŠOK! Ovo ne očekujete da zateknete! (VIDEO)

Planeta

Poslednje što očekujete da videte sakriveno u šumama Oregona je Boing 727, koji je sa razlogom tamo. Brus Kembel, inženjer, kupio je trup aviona koji je povučen iz upotrebe i od njega napravio neobičnu kuću, koju je smestio u šumu.

Ogroman trup aviona za komercijalne letove naslonjen je betonske stubove i nalazi se u šumi, nedaleko od Portlanda u Oregonu. Čak ima i svoj prilaz za automobile.

Avion ima improvizovani tuš, a njegov vlasnik radi na tome da napravi funkcionalan toalet. Planira i da povrati neke od originalnih delova enterijera aviona, kao što su sedišta i svetla.

 

foto: Printscreen/ Youtube

Kembel u avionu živi šest meseci godišnje. Ostatak godine provodi u Japanu, gde je u potrazi za povučenim Boingom 747 čiji bi trup iskoristio na sličan način.

Inače, avion je kupio kako bi ga spasao od toga da, po prestanku upotrebe, postane staro gvožđe. Prvo je imao ideju da napravi kuću od nekoliko teretnih vozila i da je postavi na svoje imanje, ali pošto je čuo da je neko uradio nešto slično sa avionom, predomislio se.

 

Zemljište od četiri hektara u Oregonu je platio 23 hiljade dolara, dok ga je avion koštao 220 hiljade.

"Ako normalnu kuću posmatramo kao Ševrolet ili Ford, kuća avion je novi Tesla ili Porše Karera", rekao je Kembel.

 

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...