OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA KGB: Putin od špijuna učio da hoda, a evo zašto uvek drži desnu ruku uz telo! (VIDEO)
Foto: printascreen YT

ledeni hod

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA KGB: Putin od špijuna učio da hoda, a evo zašto uvek drži desnu ruku uz telo! (VIDEO)

Planeta -

Prilikom kretanja Putin uvek drži desnu ruku uz telo, odnosno pravi minimalne pokrete s njom, a za tako nešto postoji dobar razlog.

Predsednik i premijer Rusije, Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev su svakodnevno pod lupom većine svetskih medija. Njihove izjave, posete stranim zemljama, reakcije na najrazličitije događaje u svetu analitičari redovno analiziraju i proučavaju.

Tako je u bitanskim medijima osvanuo tekst u kojem se analizira čak i način hodanja dvojice lidera. Britanski Telegraf piše da je specifičan hod Putin zapravo naučio tokom karijere u KGB.

Reč je o tome da prilikom hodanja Putin uvek drži desnu ruku uz telo. Prilikom kretanja, desna ruka se minimalno pomera i gotovo je uvek uz telo. Naravno, postoji i jasan razlog takvog načina hoda.Radi se o tome da se desna ruka ne pomera mnogo kako bi u svakom trenutku mogao brzo da potegne oružje.

Pored Putina, takav način hoda usvojio je i premijer Medvedev iako nije prošao obuku u obaveštajnim ili vojnim službama. Pored njega na isti način se kreću i drugi visoki zvaničnici, a kako navodi britanski list, "revolveraški hod" imaju kako bi oponašali predsednika.

Inače, profesor neurologije iz Holandije, Bastijan Bloem, ranije je izjavio, nakon analize Putinovog hoda, da predsednik Rusije možda boluje od Parkinsonove bolesti.

Kurir.rs/Gardian

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja