NOVI DETALJI JEZIVE SMRTI DEČAKA (3) Smrskao mališana sedištem automobila jer je bio bučan! Dete je samo reklo: Mamice i zaćutalo! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

horor

NOVI DETALJI JEZIVE SMRTI DEČAKA (3) Smrskao mališana sedištem automobila jer je bio bučan! Dete je samo reklo: Mamice i zaćutalo! (VIDEO)

Planeta -

Trogodišnjeg dečaka brutalno je ubio majčin partner jer je bio bučan rečeno je na sudu u Londonu.

Trogodišnji Alfi Lemb bio je na podu između prednjeg i zadnjeg sedišta automobila. U vozilu su bili i njegova majka Edrijen Hor (23), njen dečko Stiven Voterson, rođak Markus Lemb (22) i njegova devojka Emili Vilijams. Oni su svi zajedno krenuli na odmor prošlog februara.

Međutim Voterson je besan zbog buke koju je Alfi pravio dvaput je gurnuo svoje električno sedište unazad i bukvalno zgnječio mališana. Mali Alfi je umro od gušenja, nakon što mu je Stiven sedištem smrskao grudni koš.

Na sudu je rečeno da je Markus Lemb vozio automobil, pored njega je u suvozačkom sedištu sedeo Voterson, iza su sedele dve žene, a dečak umesto da bude vezan pojasem i da sedi sa njima, nalazio se na podu ispred majčinih nogu.

U jednom trenutku putovanja Voterson se razbesneo i namerno gurnu svoje sedište unazad i udario dečaka. Ostali putnici su molili Votersona da vrati sedište i on je to učinio. Ali kada je dečak ponovo postao bučan, Voterson je ponovo gurnuo sedište i ostavio ga tako.

"Mamice", rekao je dečak teško dišući, a onda zaćutao.

Lemb je rekao da je tek kada su stigli kući videli da detetu nije dobro. Kada je stigla hitna pomoć i policija, Lemb je pokušavao da oživi dečaka, ali je bilo očigledno da je on već neko vreme bio mrtav.

Voterson i Horova su lagali istražitelje, a čak su pretili svojim saputnicima u pokušaju da prikriju svoj zločin, rečeno je porotnicima. Suđenje se nastavlja.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track