Najnovije vesti

RUSKI MEDIJI O PUTINOVOJ POSETI BEOGRADU: Hiljade došle da pozdrave predsednika, on je danas ovde najpopularniji strani političar! (VIDEO)
Foto: Ivana Kljajić/Printscreen

udarna vest

RUSKI MEDIJI O PUTINOVOJ POSETI BEOGRADU: Hiljade došle da pozdrave predsednika, on je danas ovde najpopularniji strani političar! (VIDEO)

Planeta

Ruske državne televizije veoma opširno su danas izveštavale o poseti predsednika Vladimira Putina Srbiji, i to je bila udarna vest, a Rusija 24 imala je direktna uključenja sa svih događaja gde su bile prisutne kamere.

U izveštaju TV Rusija, koji je trajao devet minuta i 50 sekundi, rečeno je da je na ulicama desetine hiljada ljudi koji su izašli da pozdrave Putina.

"Jedan od glavnih sporazuma te posete je sporazum vredan deset miliona evra, što samo delimično odražava odnose Rusije i Srbije", rečeno je u najavi te reportaže.

U direktnom uključenju ispred Hrama Svetog Save izveštač televizije je naveo da je okupljeno "više desetina hiljada ljudi" iz raznih krajeva Srbije.

"Oni su došli da pozdrave ruskog predsednika Vladimira Putina, on je danas ovde najpopulraniji strani političar", naveo je izveštač, dodajući da su "svi veoma zahvalni Rusiji za podršku koju Rusija pruža Srbiji".

Ruska televizija Rusija 24 objavila je i snimak rekacije roditelja i ćerke Aleksandra Vučića na trenutak uručivanja ordena Aleksandar Nevski.

Oni su pratili dodelu preko televizije, izvestila je Rosija 24 uz komentar da je Anđelko Vučić "pustio suzu" videvši kako njegovom sinu Putin kači orden. Voditelj je napomenuo i da je Vučićev otac u prošlosti hteo da se preseli u Rusiju.

Izveštaj ruske Prve TV Rusije o poseti Putina bio je takodje prvi u udarnom dnevniku, trajao je više od osam minuta, uz komentar u najavi "Bratstvo zauvek".

Kurir.rs/Beta Foto: Ivana Kljajić/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...