IMA 90 MILIJARDI DOLARA, A OVIM POTEZOM ODUŠEVIO JE SVE! Nisu mogli da veruju koga vide u redu za hamburger! ŠOK (VIDEO)
Foto: Facebook

svaka čast

IMA 90 MILIJARDI DOLARA, A OVIM POTEZOM ODUŠEVIO JE SVE! Nisu mogli da veruju koga vide u redu za hamburger! ŠOK (VIDEO)

Planeta -

Osnivač kompanije Majkrosoft i dobrotvor "težak" preko 90 milijardi američkih dolara Bil Gejts se prošle se nedelje evidentno zaželeo brze hrane jer je fotografisan kako čeka u redu ispred jednog restorana u Sijetlu.

Bivši radnik Majkrosofta Majk Galos u utorak je objavio fotografiju Gejtsa dok obučen u bordo duks, tamnosive pantalone i sa crne patikama na nogama čeka narudžbu koja je prema procenama mogla da košta otprilike 7,68 dolara. Fotografiju je objavio u zatvorenoj Fejsbuk grupi za bivše radnike Majkrosofta. "Kada ste vredni otprilike 100.000.000.000 američkih dolara, vodite najveću dobrotvornu fondaciju u istoriji sveta i čekate u redu za hamburger, pržene krompiriće i Koka-Kolu poput nas ostalih... Ovako se pravi bogati ljudi ponašaju, za razliku od onog pozera sa zlatnom WC školjkom u Beloj Kući", napisao je Galos uz fotografiju, aludirajući na aktualnog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

Fotografija je od trenutka objave do sada prikupila 17.000 reakcija, većinom pozitivnih, a podeljena je 14.000 puta.

Galos je rekao da je Gejts vrlo skroman, uprkos svojem neverovatnom bogatstvu. "Bil ne voli pažnju, ali je većinom prijateljski nastrojen i razume da je dosta poznat. Pričao sam s njim na zabavama, međutim ne poznajem ga dovoljno dobro da bi mu prišao na ulici ili u restoranu", rekao je Galos.

"Nitko ga ni ne primećuje... uklapa se savršeno", rekao je jedan korisnik. "Hej, Bile! Jedan deluks i čokoladni šejk?", dodao je drugi. "Znam da voli dobar i mastan hamburger", rekao je treći.

Poznavaoci Gejtesovih prehrambenih navika ističu da milijarder hamburgere inače gotovo pa isključivo jede u restoranu Burgermaster.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track