DROGIRANOG LOPOVA JE OKRUŽILA POLICIJA: Sateran u čošak, skinuo je PANTALONE i zapalio ih, a ni tu se nije zaustavio (VIDEO)
Foto: profimedia-0280260547

sumanuto

DROGIRANOG LOPOVA JE OKRUŽILA POLICIJA: Sateran u čošak, skinuo je PANTALONE i zapalio ih, a ni tu se nije zaustavio (VIDEO)

Planeta -

Drogirani razbojnik zapalio je pantalone i mahao njima tokom jednočasovnog sukoba sa policijom u Velsu, a policajce je gađao i crepovima.

Incident se dogodio u februaru prošle godine, a Srm Nikolas Alan (30) je u sredu j osuđen na 18 meseci zatvora.

Alan je prvo opljačkao pab u Flintu pa je nekako završio na krovu prodavnice. Bio je polugo na velikoj hladnoći dok ga okružuje deset policajaca. Čini se da se Alan nije osećao dovoljno razgolićeno pa je u jednom trenutku skinuo pantalone, zapalio ih i mahao njima vičući "Pogledajte šta će se sad dogoditi" pre nego što je konačno uhapšen.

Kako je rečeno na sudu, Alan je u pabu otišao iza šanka, gde je odgurnuo konobara i iz blagajne uzeo nekoliko novčanica od 20 funti. Policija je dobila dojavu o sukobu dvojice muškaraca, a na mestu događaja zatekli su Alana, koji je konzumirao kokain i alkohol. Alan je pobegao na krov prodavanice odakle je psovao policajce i gađao ih crepovima, no niko nije pogođen. Pokušao je da se popne na drugi sprat, ali se na kraju predao kad su mu policajci zapretili elektrošokerom.

"Vi ste šljam", vikao je dok su ga trpali u policijski auto. Alan je osuđen zbog provale i štete. "Ovo je jednostavno preozbiljno za išta drugo osim zatvorske kazne", rekao je sudija Rajs Roulands.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track