Najnovije vesti

POZNATA RIJALITI ZVEZDA OPTUŽUJE KOLEGE DA SU JE DROGIRALI I SILOVALI POSLE SNIMANJA: Oni tvrde da je bio SEKS UTROJE, dok se njeno ime čuva u STROGOJ TAJNOSTI jer je svi znaju!
Foto: Profimedia

UHAPŠENA DVOJICA MUŠKARACA

POZNATA RIJALITI ZVEZDA OPTUŽUJE KOLEGE DA SU JE DROGIRALI I SILOVALI POSLE SNIMANJA: Oni tvrde da je bio SEKS UTROJE, dok se njeno ime čuva u STROGOJ TAJNOSTI jer je svi znaju!

Planeta

Dvojica muškaraca uhapšena su pošto je poznata rijaliti zvezda u Britaniji drogirana i silovana na jednoj žurki.

Producent i još jedan član TV ekipe razgovarali su da policajcima pošto je žena rekla da je bila žrtva napada.

Jedan muškarac je u kasnim 20-im, a drugi ima 28 godina. Obojica su uhapšeni pod sumnjom da su silovali koleginicu. Oni su policiji u razgovoru tvrdili da se radilo o seksu utroje na koji su svi pristali.

Navodni se napad dogodio u ranim jutarnjim satima na privatnoj zabavi nedaleko od TV studija u kojem su ranije snimali. Policija je ispitala i ostale zaposlene i članove TV ekipe kao potencijalne svedoke. Jedna je žena rekla da je devojka dobrovoljno otišla na zabavu nakon snimanja.

Žrtva je policiji rekla da se onesvestila i kad se probudila shvatila je da je silovana.

"Mlada žena u ranim 20-ima probudila se loše se osećajući na privatnoj zabavi punoj droge i alkohola. Nakon što je došla sebi, shvatila je da je bila žrtva ozbiljno seksualnog napada, odmah je sela na taksi i otišla u bolnicu. Potom je pozvana policija i ona je podnjela službenu prijavu. Bila je prilično izvan sebe, jako uzrujana i izbezumljena u vezi onoga što se dogodilo. Ona je poznato ime u Velikoj Britaniji i fanovi bi odmah prepoznali o kome se radi", rekao je izvor za britanske medije

Portparol tužilaštva potvrdio je da policija istražuje navode o silovanju.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...