Najnovije vesti

RJABKOV OTKRIVA KO SPREČAVA SUSRET PUTINA I TRAMPA: Postoje sile koje ne žele da do razgovora lidera dođe! Sve sumnje vode u JEDNOM PRAVCU!
Foto: AP / Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

POLITIČKI HAOS U SAD NIJE JEDINI KRIVAC

RJABKOV OTKRIVA KO SPREČAVA SUSRET PUTINA I TRAMPA: Postoje sile koje ne žele da do razgovora lidera dođe! Sve sumnje vode u JEDNOM PRAVCU!

Planeta

Vašington nastavlja da pronalazi razloge da novi sastanak predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa ne bude održan, izjavio je zamenik šefa ruske diplomatije Sergej Rjabkov.

"Sastanak predsednika i u Parizu (na svečanosti povodom završetka Prvog svetskog rata) i u Buenos Ajresu (samit G20) su održani. Međutim, ti sastanci nisu bili u formi delegacija sa fiksiranim dnevnim redom i izjavama za medije“, rekao je Rjabkov.

Politički haos u Americi je razlog zašto zvanični sastanak predsednika Rusije i SAD nije održan. Tamo postoje sile koje pokušavaju da svaki kontakt sa ruskom stranom predstave kao nešto loše, istakao je zamenik šefa ruske diplomatije.

"Sećate se predstave u Kerčkom moreuzu i izjava tim povodom i kakvi su bili pokušaji da se postave uslovi za održavanje zvaničnog sastanka. Zato sva pitanja na tu temu treba uputiti Vašingtonu. Oni treba da shvate da su takvi pokušaji i uslovi kontraproduktivni", naveo je Rjabkov.

Kurir.rs/ Sputnjik Srbija

Foto: AP

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...