SEKSI POLICAJKI POSLODAVCI POSTAVILI ULTIMATUM: Ili golišave fotke, ili UNIFORMA! Evo šta je odabrala! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram

TVRDE DA JE PRETERALA

SEKSI POLICAJKI POSLODAVCI POSTAVILI ULTIMATUM: Ili golišave fotke, ili UNIFORMA! Evo šta je odabrala! (FOTO)

Planeta -

Policajka koja važi za "najpoželjniju u Nemačkoj" objavila je da su ona i njen dečko raskinuli zbog njene slave na društvenim mrežama.

Adrijen Kolesar nedavno se vratila na posao, posle šestomesečnog plaćenog odmora na koji su je poslodavci primorali kako bi odabrala da li želi da ostane u policiji ili se odlučuje za manekensku karijeru.

Tridesetčetvorogodišnjakinja, koja se brine da ulice Drezdena budu bezbedne, objavila je sliku sa momkom na svom Instagram profilu, koji prati 700.000 ljudi.

Nazvala ju je svojom "drugom životnom odlukom u 2019. godini", otkrivši da se iselila iz njihovog doma pre deset nedelja.

U decembru su joj poslodavci postavili ultimatum, jer su bili nezadovoljni njenim čestim fotografisanjem u bikiniju na društvenim mrežama, ali posle odmora tokom kog je proputovala svet, odlučila se za uniformu umesto bikinija.

Ona je svoju odluku objavila u video-snimku na Jutjubu opisujući da je šest meseci obilazila svet dok se odlučivala između modelinga i policijskog poziva.

du + ich. und nichts ist so wie es scheint.

A post shared by Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

Adrijen je pozvana na sastanak sa šefom policije u Drezdenu, kome je rekla da je završila sa poslom na "instagramu".

Potom je objavila fotografiju u uniformi.

"Vraćam se na posao. Radujem se tome, iako znam da će januar biti težak mesec. Ne smem da odustanem", navela je u video-snimku.

"I dalje ću biti prisutna na Instagramu i drugim društvenim mrežama, naravno ne toliko kao prethodnih šest meseci, ali neću nestati", dodala je ona.

Šef policije Horst Krečmar pozvao je Adrijen i rekao joj da mora da smanji objave na "instagramu", ukoliko želi da nastavi da radi u policiji.

"Naravno, morala sam da razmotrim šta želim. Nikada se nisu prema meni odnosili sa nepoštovanjem, zato što sam Adrijen koju možete da vidite na internetu. Nemam strah povodom povratka na posao, patrole i smena. Uverena sam da to neće ometati moj rad", navela je ona.

"To je odluka koju sam morala da donesem za sebe. Nije tajna da sam pola godine provela razmišljajući šta dalje. Da li sam srećna povodom toga što trenutno radim? Da li sam nesrećna i potrebna mi je promena? To su bila pitanja na koja sam morala da odgovorim", dodala je ona.

Zgodna policajka voli da deli bezobrazne fotografije svog lepo izvajanog tela u opremi za teretanu i oskudnim bikinijima, naročito sa odmora na tropskim destinacijama.

Kurir.rs/ Sun

Foto: Printscreen/ Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track