STRAŠNA SUDBINA RODITELJA MALOG HULENA: Pre dve godine izgubili su starijeg sina (3), a onda je posle 13 paklenih dana stigla jeziva vest! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

čudo se nije dogodilo

STRAŠNA SUDBINA RODITELJA MALOG HULENA: Pre dve godine izgubili su starijeg sina (3), a onda je posle 13 paklenih dana stigla jeziva vest! (VIDEO)

Planeta -

Nakon što je danas pronađeno telo dvogodišnjeg Hulena Rosela na dubini od 71 metra u bunaru u južnoj Španjolskoj u koji je upao pre 13 dana, saznalo se da ovo nije jedina tragedija koja je zadesila ovu porodicu.

Naime roditelji stradalog dečaka su pre dve godine izgubili i starijeg sina.

Da podsetimo danima je oko 300 radnika neumorno tragalo za mališanom nadajući s e u čudo.

Dvogodišnji Hulen je 13. januara upao u neoznačenu rupu za bunar, inače bespravno iskopanu. Sve se dogodilo kad je mališan bio na izletu sa roditeljima, Hozeom Roselom i Viki Garsiom.

Dok su se očajni roditelji danima nadali da je njihovo dete živo, saznalo se za još jednu tragediju u kojoj su izgubili i svog starijeg sina.

Kako piše Vašington post, Oliver je tada imao 3 godine, a umro je zbog srčane mane. Oni su tokom potrage izjavili da se nadaju da Oliver sada sa neba gleda svog malog brata.

'Olivere, ne zaboravi svog brata Hulena. Čekamo ga već dugo, a znam da ga ti štitiš', napisala je majka na društvenim mrežama.

Tužni otac dečaka rekao je da je potrčao za sinom kad je video da bi mogao da upadne u rupu, ali da je bilo prekasno. Najpre je čuo kako plače, a onda ga više nije čuo.

'Mogao sam samo da mu kažem da bude miran i da ga tata voli i da se nada da će mu i stariji brat pomoći', rekao je otac.

Spasioci su danima kopali kako bi doprli do dečaka, iako nije bilo nikakvih znakova života. Snimci kamere sa lica mesta, na 70 metara pod zemljom, prikazale su kesicu bombona koju je dečak nosio sa sobom. Nažalost, potraga nije imala srećan kraj i dvogodišnjak je rano jutros pronađen mrtav.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja