Najnovije vesti

NE, OVO NIJE SCENA IZ FILMA: Posle svađe mu naskočio na haubu, a vozač dao gas i vozio 112 NA SAT! Vozio ga je tako 3 km, dok se nije pojavio čovek sa PIŠTOLJEM! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

užas na putu

NE, OVO NIJE SCENA IZ FILMA: Posle svađe mu naskočio na haubu, a vozač dao gas i vozio 112 NA SAT! Vozio ga je tako 3 km, dok se nije pojavio čovek sa PIŠTOLJEM! (VIDEO)

Planeta

Neverovatna scena odigrala se na auto-putu u Masačusetsu nadomak Bostona.

Mark Ficdžerald i Ričard Kamrovski su se sudarili, ali šteta nije bila velika. Međutim, kad su zaustavili vozila, počeli su da razmenjuju grube reči i u jednom trenutku Kamrovski je rešio da stane ispred suparnikovog automobila kako bi ga sprečio da ode.

foto: Youtube/Printscreen

Nije očekivao šta će uslediti. Ficdžerald je dao gas i Kamrovski se našao na njegovoj haubi. Vozio ga je više od 3 kilometra tako, a svedoci kažu da je vozio i oko 112 kilometara na sat. Kamrovski mu je razbio staklo.

"Govorio sam mu da stane, a on nije hteo. Mislio sam da će me pregaziti", rekao je.

Ficdžerald je vozio čas brzo, čas polako kako bi muškarca "otresao" sa haube.

foto: Youtube/Printscreen

Sve se završilo kada su reagovali drugi vozači. Jedan je uspeo da ga zaustavi i uperio je oružje u njega.

"Izlazi napolje, naoružan sam", rekao mu je. 

Žena koja je snimila nesvakidašnju scenu mu je vikala: "Pokušao si da ga ubiješ! Hoćeš da ga ubiješ zato što te je udario kolima?!".

Ficdžerald je optužen za napad, nesmotreno upravljanje vozilom, između ostalog, a oslobođen je uz kauciju od 500 dolara. Naređeno mu je da se kloni Kamrovskog, a oduzeta mu je i vozačka dozvola.

Njih dvojica treba u martu ponovo da se sretnu na sudu. Protiv muškarca koji je intervenisao pištoljem nije podignuta nikakva optužnica jer je utvrđeno da ima urednu dozvolu za nošenje oružja.

Kurir.rs Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...