STIGLA GA BOŽJA KAZNA! KAMERE ZABELEŽILE JEZIV TRENUTAK: Dok su pljačkali sveštenika, jedan od lopova samo se stropoštao na zemlju! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

horor u brazilu

STIGLA GA BOŽJA KAZNA! KAMERE ZABELEŽILE JEZIV TRENUTAK: Dok su pljačkali sveštenika, jedan od lopova samo se stropoštao na zemlju! (VIDEO)

Planeta -

Bezbednosne kamere snimile su šokantan trenutak kada je jedan od pljačkaša iznenada preminuo dok je pokušavao da opljačka sveštenika.

Snimak prikazuje trojicu muškaraca kako prilaze sveštenikovom automobilu koji je parkiran u brazilskom gradu Gvaruljos blizu Sao Paula. Pljačkaši su opkolili automobil, a onda je sve krenulo po zlu.

Jedan od lopova otvorio je vrata kod vozačevog mesta na kojem je sedeo sveštenik i samo se srušio na zemlju i ostao nepomično da leži. kasnije se ispostavilo da je imao srčani udar od kojeg je na mestu ostao mrtav.

Drugi muškarac je pobegao, dok je treći ostao da stoji šokira pored suvozačevih vrata. Međutim i treći s eubrzo vratio i pokušao da podigne druga.

Iz automobila je posle toga izišla žena, a zatim i sveštenik koji su se pomerili od vozila dok su pljačkaši izbezumljeno kružili oko automobila. Iz vozila su uzeli torbicu, ispalili hitac prema svešteniku i na kraju pobegli. Policija još nije otkrila identitet preminulog pljačkaša, a druga dvojica nisu uhapšena.

Kurir.rs/Liveleak.com

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track