MAMIO DEVOJČICE NA SEKS, ZVAO IH JE VITAMINIMA: Na El Čapovom suđenju isplivali gnusni detalji iz njegovog života (VIDEO)
Foto: Profimedia

ZLOGLASNI NARKO-BOS

MAMIO DEVOJČICE NA SEKS, ZVAO IH JE VITAMINIMA: Na El Čapovom suđenju isplivali gnusni detalji iz njegovog života (VIDEO)

Planeta -

Nastavlja se suđenje Hoakinu El Čapu Guzmanu (61), najpoznatijem meksičkom narko-bosu.

Nakon što su svedoci, među njima i njegov telohranitelj, ispričali kako je El Čapo lično mučio i ubio svoje suparnike, na videlo izlaze novi detalji njegovog života.

Tako je ovaj meksički kralj droge često imao polne odnose s devojkama starim tek 13 godina. Nazivao ih je "vitaminima koji mu život znače".

Jedan svedok pokajnik rekao je istražiocima da je 2007. godine pomagao Guzmanu da dovede devojčice stavljajući im u pića "praškastu stvar", a potom bi Guzman imao seks sa njima.

Isti taj svedok, koji je neko vreme živeo s Guzmanom, rekao je i da je El Čapov saradnik, poznat i kao Komadre Marija, narko-bosu često slao fotografije devojčica koje bi on potom "naručivao". Za oko 5.000 dolara devojčicu po njegovom izboru doveli bi mu na jedan od njegovih rančeva u meksičkoj saveznoj državi Sinaloi.

El Čapo, naravno, negira sve te navode.

"Takve lažne tvrdnje su štetne za mojeg klijenta i nepouzdane su da bi se uopšte mogle koristiti na sudu. Žalosno je i da je taj materijal javno objavljen pre nego što je porota započela s raspravom", poručio je Eduardo Balazero, jedan od advokata.

Optužnica protiv El Čapa sadrži deset tačaka, među kojima su udruživanje u kriminalnu organizaciju, međunarodno krijumčarenje kokaina, heroina, marihuane i drugih droga, kao i krijumčarenje oružja. Sudi mu se od novembra u Njujorku.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track