ĆERKA POZNATOG GLUMCA UMIRALA OD DROGE, A DEČKO JE SNIMAO: Rekao je da drami i nije pozvao pomoć! Otkriveni novi detalji stravičnog slučaja
Foto: Printscreen/ Instagram

umrla u mukama

ĆERKA POZNATOG GLUMCA UMIRALA OD DROGE, A DEČKO JE SNIMAO: Rekao je da drami i nije pozvao pomoć! Otkriveni novi detalji stravičnog slučaja

Planeta -

Luela Flečer-Miči (24), ćerka poznatog britanskog glumca Džona Mičija, pronađena je mrtva u šumi na mestu gde se održavao festival "Bestival" u Dorsetu“ 2017, a sada je ustanovljeno da je preminula nakon što je uzela drogu od dečka Seona Brotona (29) koji ju je čak snimio dok je umirala.

Broton (29) joj nije pomogao jer se plašio da će prekršiti uslovnu kaznu zatvora. Mladić je porekao da je kriv za njenu smrt i nabavku droge. Tužilac je rekao da je Broton dao svojoj devojci drogu “2CP” dok su bili na muzičkom festivalu.

"On nije mislio ništa loše, a Luela je svojevoljno uzela što joj je dato, ali je to imalo užasne posledice", istakao je tužilac.

Džon Miči
Džon Mičifoto: Printscreen/ Instagram

On je ukazao da je Luela umrla nakon “dužeg perioda mučenja”, a da je Broton nastavio da je snima kad je bila uznemirena, razdražena a potom i kad joj se ozbiljno slošilo, u nekoliko sati pre smrti. Rekao joj je da drami i da je "kraljica drame".

SCOTLAND OR CALIFORNIA ? ????

A post shared by LUCIAN MICHIE ®™ (@louella_eve) on

"Nastavio je da snima čak i kad je umrla", rekao je tužilac.

Na snimku se vidi da Luela više puta viče na Brotona da pozove njenu mamu, ali joj on govori da ostavi telefon. Kerol Flečer-Miči je na kraju razgovarala sa ćerkom i zabrinula se kad je čula njen piskavi glas. Njeni roditelji su se toliko zabrinuli da su otišli na festival, a na putu do tamo su više puta zvali i slali poruke Brotonu.

? VENTURING ?

A post shared by LUCIAN MICHIE ®™ (@louella_eve) on

Sem, brat preminule devojke, takođe je zvao njenog dečka i rekao mu da potraži medicinsku pomoć. Međutim, Broton je rekao da nazovu ponovo za sat vremena i rekao da Luela "drami".

??

A post shared by LUCIAN MICHIE ®™ (@louella_eve) on

"Njegova nemogućnost da joj pruži pomoć potiče iz sebičnosti. Da je postupio kako treba, znao je da bi ga to izložio mogućnosti hapšenja i krivičnog gonjenja", naveo je tužilac, dodajući da je njegovo nedelovanje bilo suštinski uzrok smrti.

Brotonov advokat je, međutim, rekao da je mladić pokušao da iznese svoju devojku iz šume, ali da nje uspeo zbog brdovitog terena punog trnja i koprive.

On je rekao da je Luela kupila drogu pre nego što je Broton stigao na festival i da može biti kriv samo za nemar. Takođe je ukazao da još niko nije umro od uzimanja droge “2CP”.

??

A post shared by LUCIAN MICHIE ®™ (@louella_eve) on

"Sion i Luela su bili zaljubljeni i svojevoljno su izabrali da uzmu drogu zajedno. Greške, čak ozbiljne greške, nisu dovoljne da se on proglasi krivim za ovakav zločin", istakao je advokat.

On je istakao da je par voleo da se snima kad su uzimali droge. Suđenje se nastavlja.

Kurir.rs/BBC Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja